Poređenje funkcija In-Car Apps i funkcije

Fabrički instaliran ID. softver 3.0 i ID. softver 3.0 instaliran putem "Over-the-Air" updatea.

Ova tabela pruža vam pregled funkcija dostupnih za modele ID.3, ID.4 i ID.5 sa ID. softverom 3.0 instaliranim putem "Over-the-Air" updatea te funkcije dostupne sa fabrički instaliranim ID. softverom 3.0.

 

FUNKCIJE Dostupno sa ID. softverom 3.0 – instalacija „Over-the-Air” Dostupno sa ID. softverom 3.0 –fabrička instalacija
In-Car App We Charge proširenje Uz ovaj update, In-Car aplikacija omogućava vam dodavanje funkcije kao što su statistika o upotrebi stanica za punjenje, napredne opcije filtriranja i prikaz POI odredišta u okruženju Uz ovaj update, In-Car aplikacija omogućava vam dodavanje funkcije kao što su statistika o upotrebi stanica za punjenje, napredne opcije filtriranja i prikaz POI odredišta u okruženju
Pružite povratne informacije o stanici za punjenje putem ocene u obliku zvezdica ili prijavljenim i potvrđenim problemima (npr. kvarovima) Pružite povratne informacije o stanici za punjenje putem ocene u obliku zvezdica ili prijavljenim i potvrđenim problemima (npr. kvarovima)
In-Car aplikacija „Igre” – nije dostupna na svim tržištima Igre kao što su pasijans, šah, traženje slika i nova igra „VW Go” mogu se igrati direktno u infotainment sistemu Igre kao što su pasijans, šah, traženje slika i nova igra „VW Go” mogu se igrati direktno u infotainment sistemu
Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

ID. Software 3.0 Update Over-the-Air

ID. Software 3.0 Update Over-the-Air

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team