VW Connect

Tiguan. Umrežen sa svetom.

Ako ste od samog početka potpuno umreženi, na raspolaganju vam stoje brojne usluge VW Connect. Nakon jednokratne aktivacije i prijave putem svog Volkswagen ID-ja možete vrlo jednostavno i pri tome besplatno da koristite inovativne online usluge. 

VW Connect¹ zajedno sa vašim Volkswagenom vašu svakodnevicu će sa jedne strane učiniti ugodnijom, a sa druge udobnijom. Usluga vam omogućava pristup važnim informacijama o vozilu i pruža vam udobnost zahvaljujući pozivu za pomoć na putu i planiranju termina servisa. 

A sa aplikacijom Volkswagen App¹ za vaš pametni telefon imate pregled važnih podataka o svom Volkswagenu i tokom putovanja: proverite npr. preostali domet i da li su sva vrata i prozori zatvoreni.

Više o usluzi VW Connect

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Novi Tiguan

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team