IQ.Light HD matrix glavna svetla novog Tiguana

Sjajno oduševljenje

Zahvaljujući više od 19.000 LED dioda sa mogućnošću pojedinačnog navođenja inovativna IQ.LIGHT HD matrix glavna svetla novog Tiguana izazvaće oduševljenje dok je vozilo još u mirovanju - svojom projekcijom svetla pre i nakon svake vožnje. Svetlosne trake na rešetki hladnjaka i na zadnjem delu vozila, dinamični žmigavci, osvetljenje okoline bočnom projekcijom motiva iz bočnih retrovizora i osvetljene ručice vrata impresivno upotpunjuju njegov svetlosni potpis. 

A tokom vožnje uživaćete u znatno boljem iskustvu dok vozite noću: tako se drugi učesnici u saobraćaju i saobraćajni znaci mogu još preciznije isključiti iz vlastitog svetlosnog snopa dugih svetala. Osim toga, vaš Tiguan može da projektuje oznake na kolovoz, koje će vam na autoputu pomoći u vožnji kroz uske deonice sa radovima na putu i koje će tako poboljšati vidljivost. 

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Novi Tiguan

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team