DCC Pro

Vozi prema vašim preferencijama

Nezavisno od toga da li volite da putujete sportski ili komforno: nova opciona adaptivna regulacija ogibljenja DCC Pro pruža vam još više mogućnosti prilagođavanja prema vašim potrebama. Elektronski regulisani amortizeri mogu još preciznije da se podese i u milisekundama reaguju na svojstva kolovoza i situaciju u vožnji i automatski se prilagođavaju amortizaciju vozila. U zavisnosti od podešavanja vožnja za putnike postaje još mekša i udobnija ili izrazito sportska i dinamična za vozača, takođe zahvaljujući poboljšanoj stabilizaciji ogibljenja.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Novi Tiguan

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team