Wellness inscenacija

Nikad nije bilo lakše osjećati se ugodno 

Komforna vožnja, bolji dolazak na odredište - svojom novom, opcijskom aplikacijom Wellness-In-Car-App¹ vaš ID. model pobrinut će se da se osjećate ugodno. Pomoću aplikacije možete aktivirati razne wellness programe tijekom vožnje ili postupka punjenja. Novi koncept klimatizacije s inteligentnim mlaznicama po potrebi regulira zračnu struju ciljano i dinamično. U kombinaciji sa zvukom, svjetlom, panoramskim staklenim krovom, masažnim sjedalom i klimatizacijom vaš ID. po želji će vam pružiti sveobuhvatan osjećaj ugode na vozačevom ili suvozačevom sjedalu. Ovisno o tome kako se osjećate ili kako se želite osjećati, možete koristiti različite potprograme - od aktivirajućih do opuštajućih.

Za korištenje usluga We Connect i We Connect Plus za obitelj ID. modela potreban vam je korisnički račun za Volkswagen ID te se morate prijaviti korisničkim imenom i lozinkom u We Connect / We Connect Plus. K tomu treba online putem sklopiti zasebni ugovor za We Connect / We Connect Plus s društvom Volkswagen AG. Ugovor za We Connect za obitelj ID. modela nije ograničen na tri godine korištenja. We Connect Plus prvobitno je ograničen na vrijeme korištenja od tri godine, a po njihovom isteku može se produžiti uz plaćanje. Nakon primopredaje vozila imate 90 dana za registraciju vozila na stranici myvolkswagen.net ili putem aplikacije We Connect ID. App (dostupna u App-Storeu i Google Play Storeu) i korištenje usluga We Connect Plus tijekom čitavog ugovorenog besplatnog vremena korištenja. U slučaju kasnije registracije skraćuje se trajanje besplatnog vremena korištenja. 

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Novi ID. 7

Novi ID. 7

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team