Punjenje na putu

Punjenje na putu

Punjenje na radnom mjestu

Sve se više poslodavaca bavi postupnom elektrifikacijom svog voznog parka te prelazi na električne automobile. Mnogi od njih grade infrastrukturu punjenja te sada svojim zaposlenicima nude mogućnost punjenja njihovih električnih automobila ili plug-in hibridnih vozila tijekom radnog vremena na vlastitom agregatu za punjenje.

Odlazak u kupnju i punjenje e-automobila

Vrijeme je dragocjen resurs. Zašto ga ne biste iskoristili za obavljanje svojih obveza dok se vozilo puni? Primjerice za kupnju. Sve više supermarketa, trgovačkih centara i trgovina namještaja i opreme za unutrašnje uređenje postupno proširuje svoju infrastrukturu punjenja. Tako punjenjem svog električnog automobila na jednom od tih agregata za punjenje, koje je djelomično čak i besplatno, možete pokriti dnevne potrebe punjenja i pritom učinkovito iskoristiti vrijeme tijekom postupka punjenja. I mreža javnih stanica za punjenje električnih automobila već je dobro izgrađena te kontinuirano raste zahvaljujući angažmanu gradova, općina i poduzeća za opskrbu energijom.

Sljedeći izlaz: punjenje

Kao vozač koji prelazi duže dionice svoj e-automobil morate puniti na autoputu. Dobra vijest je da se upravo ovdje puno toga napravilo u proteklim godinama. A infrastruktura za brzo punjenje kontinuirano se gradi i proširuje. Volkswagen koncern je između ostalog uključen u razvoj takve mreže stanica za punjenje kao dio zajedničkog pothvata IONITY koji je osnovan s drugim proizvođačima automobila. Struja punjenja za električne automobile u sklopu IONITY mreže dolazi iz 100 % obnovljivih izvora energije.

 

IONITY stalno gradi, vodi i proširuje svoju mrežu stanica za punjenje duž autoputova i glavnih prometnica u 24 europske zemlje.  

Cilj je putnicima osigurati postaju s punionicama iz IONITY mreže na svakih 150 do 200 kilometara. Struja punjenja za električne automobile dolazi iz obnovljivih izvora energije.

I opskrbljivači električne energije znatno ulažu u izgradnju stanica za brzo punjenje na autoputovima, pa su na sve većem broju odmorišta dostupne odgovarajuće stanice za punjenje električnih automobila.

We Charge¹ – vaš savršen suputnik na kratkim i dugim dionicama

Želite opušteno otići na izlet ili godišnji odmor? To nije nikakav problem. Naime, We Charge je zahvaljujući aplikaciji² tvrtke Volkswagen vaša veza s gustom i pouzdanom mrežom stanica za punjenje - a time i s bezbrižnim iskustvom vožnje. I to u cijeloj Europi. Istovremeno će vam jednostavnost rukovanja tijekom punjenja i transparentnost plaćanja omogućiti da udobno stignete na odredište.

We Charge¹ – wer plant, gewinnt

Terminstress, Ablenkung durch Kinder oder eine laute Dauerbaustelle - es gibt viele Gründe, den Überblick über den aktuellen Ladezustand zu verlieren. Zum Glück behält We Charge jederzeit die Lademöglichkeiten für Sie im Auge und zeigt Ihnen, welche Stationen gerade verfügbar sind. So sind selbst Langstreckenfahrten ein Klacks - zumindest ladetechnisch.

Mehr zu We Charge

We Charge¹ – vaš savršen suputnik na kratkim i dugim dionicama

Želite opušteno otići na izlet ili godišnji odmor? To nije nikakav problem. Naime, We Charge je zahvaljujući aplikaciji² tvrtke Volkswagen vaša veza s gustom i pouzdanom mrežom stanica za punjenje - a time i s bezbrižnim iskustvom vožnje. I to u cijeloj Europi. Istovremeno će vam jednostavnost rukovanja tijekom punjenja i transparentnost plaćanja omogućiti da udobno stignete na odredište.

We Charge¹ – tko planira, pobjeđuje

Stres zbog rokova, smanjenje koncentracije zbog djece ili glasni dugotrajni radovi na cesti - mnogo je razloga zbog kojih možete izgubiti pregled nad trenutačnim stanjem napunjenosti. Srećom, We Charge drži mogućnosti punjenja pod kontrolom umjesto vas u svakom trenutku te vam prikazuje koje su stanice upravo slobodne. Tako čak i vožnje dugim dionicama postaju prava dječja igra - barem u pogledu tehnologije punjenja.

Više o usluzi We Charge

Ponuda društva Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).

Za korištenje besplatne aplikacije potrebni su smartphone s prikladnim operativnim sustavom iOS ili Android te SIM kartica s podatkovnom opcijom u okviru postojećeg ili zasebno sklopljenog ugovora između vas i vašeg mobilnog operatera. Dodatni troškovi (npr. naknade za roaming) mogu nastati uslijed razmjene podataka preko interneta ovisno o vašoj mobilnoj tarifi te osobito tijekom korištenja u inozemstvu.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Novi ID. 7

Novi ID. 7

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team