Punjenje kod kuće

Punjenje kod kuće

Vaš se električni automobil puni dok vi spavate.

Zamislite da ujutro uđete u svoj električni automobil i započnete dan puni energije. Naime, dok ste se vi odmarali preko noći, vaš je automobil punio baterije. Zvuči dobro? I uopće nije komplicirano - potreban vam je samo opcijski kabel za punjenje preko strujne mreže ili wallbox.

Wallbox – privatna stanica za punjenje

Vjerojatno najpraktičniji način za punjenje baterije automobila kod kuće je wallbox za kućnu upotrebu. U tom pogledu MOON nudi na primjer velik izbor rješenja za punjenje koja pokrivaju sve zahtjeve. MOON vam omogućuje ulazak u svijet električne mobilnosti. Od wallboxa s kućnim baterijskim spremnikom i fotonaponskim sustavom pa sve do stanice za brzo punjenje - MOON pokriva kompletni spektar u području električne mobilnosti. Proizvodnja, skladištenje i ekonomično korištenje obnovljivih izvora energije ključne su teme za budućnost. Već dugo govorimo o "mobilnosti budućnosti" iako je ta budućnost već danas tu.

Punjenje putem kabela za punjenje preko strujne mreže

Bateriju svog e-automobila možete napuniti i na konvencionalnoj kućnoj utičnici, na primjer kada ste na putu. Sve što vam je za to potrebno jest opcijski kabel za punjenje preko strujne mreže. Jednostavno utaknite kabel za punjenje u utičnicu i utikač za punjenje u svoje vozilo. Međutim, wallboxi kao što je ID. Charger¹ vaš će električni automobil napuniti znatno brže jer su konstruirani baš za takvu primjenu.

ID. Charger može se opcijski naručiti uz Volkswagen ID. modele te nije sadržan u opsegu serijske opreme.

Ponuda društva Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Novi ID. 7

Novi ID. 7

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team