Punjenje i doseg u električnom pogonu

Brzo punjenje. Brz nastavak vožnje.

S novim modelom ID.7 ovisno o kapacitetu baterije putovat ćete isključivo na električni pogon čak do 700 kilometara¹, pa više skoro uopće nećete morati prekidati putovanje. Vozilo ćete napuniti od 10 do 80 posto u manje od 30 minuta i brzo ćete nastaviti vožnju - a s najučinkovitijim vozilom u klasi putovat ćete i duže: zahvaljujući dobro osmišljenom menadžmentu baterije i aerodinamičnom dizajnu novi ID.7 troši samo 13 kWh/100 km.

Doseg prema WLTP-u:
Doseg utvrđen za varijantu opreme odgovarajućeg modela s najpovoljnijim dosegom prema postupku ispitivanja za osobna i laka gospodarska vozila koji je usklađen na svjetskoj razini (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP) na valjcima za ispitivanje kočnica. Stvarne vrijednosti dosega prema WLTP-u mogu se razlikovati ovisno o opremi. Stvarni doseg odstupa od toga u praksi ovisno o načinu vožnje, brzini, upotrebi komfornih/sporednih trošila, vanjskoj temperaturi, broju suputnika/opterećenju i topografiji.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Novi ID. 7

Novi ID. 7

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team