Plug & Charge

Komforno punjenje

Sada je punjenje vašeg Volkswagen ID. modela još praktičnije: uz tehnologiju Plug & Charge¹, novi standard za komforno punjenje². Jednostavno se odvezite do Plug & Charge agregata za punjenje³ i samo utaknite kabel. Prijava, punjenje i obračun provode se automatski, a vi ćete moći opušteno nastaviti vožnju. 

Više o funkciji Plug & Charge

Kao glavni korisnik možete koristiti funkciju Plug & Charge u svom ID. modelu počevši od verzije softvera 3.1, pod uvjetom da ste sklopili ugovor za We Connect i da je on aktiviran. Odgovarajuću tarifu We Charge Go ili We Charge Plus možete odabrati u aplikaciji We Connect ID. App. Moguće su i druge tarife koje podržavaju funkciju Plug & Charge.

Vozila s verzijom softvera 3.1 ili novijom već imaju tvorničku pripremu za funkciju "Plug & Charge". Obavijestit ćemo vas čim ova funkcija bude tvornički dostupna i za ID. vozila s verzijom softvera starijom od 3.1.

Funkcija Plug & Charge može se koristiti na stanicama za punjenje s odgovarajućom tehničkom opremom i važećim ugovorom za punjenje s distributerom električne energije. Čim se vozilo spoji sa stanicom za punjenje preko kabela za punjenje, započet će kodirana i sigurna komunikacija u skladu s normom ISO 15118. Kako bi se usluga Plug & Charge mogla koristiti, ona najprije mora biti aktivirana. Usluga se može aktivirati i deaktivirati u infotainment sustavu ili u aplikaciji We Connect ID. App. Podaci o lokaciji moraju istovremeno biti aktivirani u postavkama privatnosti vozila.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Novi ID. 7

Novi ID. 7

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team