Digital Cockpit s inteligentnim mlaznicama

Sve pod kontrolom

Potpuno novo korisničko iskustvo očekuje vas u vašem ID. modelu sa sustavom Digital Cockpit koji se pretvara u pravi pametni uređaj zahvaljujući najnovijem, intuitivnom konceptu rukovanja i koji tako postavlja nova mjerila. Preko serijskog zaslona veličine 38 cm (15") možete praktično pristupiti najvažnijim funkcijama. Individualna konfiguracija favorita i još brojne aplikacije na početnom zaslonu jamče brzo rukovanje i poboljšavaju doživljaj pri rukovanju. 

Rukovanje klimatizacijom integrirano je u prvu razinu infotainment sustava. Na velikom novom zaslonu različite funkcije novog koncepta klimatizacije mogu se uvijek vidjeti, aktivirati i individualno pohraniti ovisno o korisniku. Inteligentne mlaznice reguliraju zračnu struju, a specijalne želje možete aktivirati govornim unosom. Ako izgovorite "Bok Volkswagen, ruke su mi hladne!", ID.7 reagirat će primjerice tako što će uključiti grijanje kola upravljača. Usto će topli zrak ciljano strujati u smjeru ruku.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Novi ID. 7

Novi ID. 7

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team