Climatronic za sjedala

Inteligentno sjedalo

S opcijskom, dinamičnom klimatizacijom k tomu ćete uživati u pravoj mjeri udobnosti pri sjedenju tijekom vožnji u bilo kojoj situaciji. Površina za sjedenje i naslon sjedala mogu se međusobno neovisno grijati, a u kombinaciji s automatskim prozračivanjem prednjih sjedala pobrinut će se za inteligentnu regulaciju vlage. Uz automatski modus možete odabrati tri inteligentne klimatske zone: od vruće i suhe pa sve do hladne. Iskusite potpunu udobnost s kojom ćete se osjećati dobro i svježe i na dugim putovanjima - bilo nakon sportske aktivnosti ili šetnje.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Novi ID. 7

Novi ID. 7

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team