Povezivanje

ID.5

    

We Connect

Digitalne usluge iz We Connect omogućavaju modelu ID.5 da bude umreženi automobil, vaše vozilo može biti onlajn preko ugrađene SIM kartice. Iskoristite prednosti bežičnih ažuriranja preko mobilne veze za prenos podataka vašeg ID-a. Nove funkcije, tekuće optimizacije i ažuriranja. Sa We Connect ID-om. App za vaš pametni telefon budite u toku sa važnim podacima o svom ID-u. Takođe dostupne informacije i kada sete udaljeni: Proverite, na primer, preostali domet, da li su sva vrata i prozori zatvoreni i sl. U zavisnosti od vremenske prognoze i nivoa napunjenosti, aplikacija daje preporuke za prethodno zagrevanje visokonaponske baterije.

We Connect Plus

Saobraćajne informacije skoro u realnom vremenu, kao i stanice za punjenje sa statusom popunjenosti, cenama i radnim vremenom dostupni su uz We Connect Plus. Sa aplikacijom We Connect ID-om. App pretvara vaš pametni telefon u daljinski upravljač. Možete jednostavno pokrenuti i zaustaviti procese punjenja na daljinu ili podesiti klima uređaj prema vašim individualnim zahtevima. Pored toga, We Connect ID. Aplikacija koristi sačuvane rutine da odredi optimizovana vremena polaska za predkondicioniranje i pokretanje i zaustavljanje procesa punjenja. Ostanite povezani sa svojim vozilom - bilo na ulici ili sa kauča.

In-Car Apps

Direktno u infotainment-u vašeg ID-a integrisana je aplikacija We Charge. Budite još opušteniji u pokretu uy jendnu od najvećih mreža za punjenje u Evropi. Aplikacija vam omogućava da tražite dostupne stanice za punjenje na mapi oko vaše trenutne lokacije i započnete navigaciju do njih - uključujući informacije o dostupnim tipovima konektora i brzinama punjenja.

Usluge striminga Spotify i Apple Music sada su takođe dostupne direktno kao aplikacija u automobilu preko infotainment sistema vašeg ID-a. kao dodatna opcija. Jednostavno se prijavite svojim postojećim pristupnim podacima i uživajte u najboljoj zabavi tokom vožnje.

App-Connect

Da li biste želeli da udobno koristite svoje aplikacije za pametne telefone u vozilu? Zahvaljujući App-Connect ovo je lakše nego ikada ranije. Ova veza vam omogućava da upravljate odabranim aplikacijama i sadržajem direktno u vašem Volkswagen-u. Aplikacije se prenose na ekran infotainment sistema i njima se može udobno i jednostavno upravljati u vašem vidnom polju. Ova mogućnost olakšava pristup muzici, vestima, mapama ili audio knjigama, na primer. Volkswagen nudi tri interfejsa za povezivanje pametnih telefona sa brojnim opcijama: Apple CarPlay™, Android Auto™ od Google-a i MirrorLink®. Možete čak i bežično da koristite Apple CarPlay™ i Android Auto™ od Google-a.

Za korišćenje We Connect usluga potreban vam je Volkswagen ID korisnički nalog i morate da se prijavite na We Connect sa korisničkim imenom i lozinkom. Osim toga, mora biti zaključen poseban online ugovor za We Connect, odnosno We Connect Plus, sa kompanijom Volkswagen AG. Za We Connect Plus, imate 90 dana od dana predaje vozila da registrujete
vozilo na www.myvolkswagen.net ili preko aplikacije "Volkswagen We Connect" (dostupna u App Store i Google Play Store) i koristite usluge u toku celog ugovorenog besplatnog vremenskog perioda.
Korišćenje mobilnih online usluga We Connect je omogućeno putem integrisane internet veze. Sa tim povezane troškove prenosa podataka unutar granica Evrope u sklopu mrežne pokrivenosti, sa izuzetkom "Streaming & Internet" usluga, kao i pojedinih In-Car aplikacija, snosi kompanija Volkswagen AG. Za korišćenje "Streaming & Internet" usluga, pojedinačnih In-Car aplikacija,
kao i WLAN pristupne tačke, paketi podataka koji se plaćaju dostupni su preko eksternog partnera mobilne telefonije "Cubic Telecom" i mogu da se koriste u području mrežne pokrivenosti unutar brojnih evropskih zemalja. Obim podataka ovih paketa mogu koristiti svi korisnici i putnici vozila. Informacije o uslovima, cenama i podržanim zemljama možete pronaći na https://vw.cubictelecom.com. Alternativno je moguće korišćenje internet radija i striming medija preko mobilnog krajnjeg uređaja (npr. pametnog telefona), koji može poslužiti i kao mobilna WLAN pristupna tačka. U tom slučaju su odgovarajuće usluge dostupne samo uz postojeći ili posebno zaključeni ugovor za mobilnu telefoniju između vas i vašeg provajdera mobilne telefonije i to samo unutar područja pokrivenosti određene mreže mobilne telefonije. Razmenom podataka preko interneta mogu, u zavisnosti od vaše odgovarajuće tarife mobilne telefonije i naročito ako se koristi u inostranstvu, da nastanu dodatni troškovi (npr. troškovi rominga).
Za korišćenje besplatne aplikacije We Connect neophodan je pametni telefon sa odgovarajućim iOS ili Android operativnim sistemom i SIM kartica sa opcijom za podatke, uz postojeći ili posebno zaključeni ugovor za mobilnu telefoniju između vas i vašeg provajdera mobilne telefonije.  
Dostupnost pojedinih usluga We Connect i We Connect Plus opisanih u paketima može da se razlikuje od zemlje do zemlje i zavisi kako od vozila, tako i od opreme. Usluge su vam dostupne u toku ugovorenog perioda trajanja ugovora i u toku tog perioda mogu biti podvrgnute izmenama sadržaja, odnosno obustavljene. Detaljnije informacije možete dobiti na www.connect.volkswagen-we.com i kod vašeg Volkswagen partnera. Za informacije o uslovima tarifa mobilne telefonije obratite se vašem operateru mobilne telefonije.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Potpuno električan ID.5

Potpuno električan ID.5

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team