App-Connect

Koristite svoje aplikacije iz vašeg Volkswagena

Želite komforno da upravljate svojim aplikacijama na pametnom telefonu iz vozila? Zahvaljujući usluzi App-Connect to je lakše nego ikad. Ona vam omogućava da odabranim aplikacijama i sadržajima rukujete direktno iz svog Volkswagena. One se prenose na ekran infotainment sistema pa njima možete udobno i pregledno da rukujete u svom vidnom polju. Jednostavno pristupite muzici, porukama, mapama ili audio knjigama. Volkswagen nudi tri sistema za povezivanje uređaja  Apple CarPlay™, Android Auto™ od Google i MirrorLink®.

*Zavisno od zemlje, modela i pružaoca telefonskih usluga.

We Connect Start

Potpuno umreženost sa vašim modelom ID.4

Digitalne usluge"We Connect Start"1) čine novi ID.4 umreženim automobilom jer će vaše vozilo putem fiksno integrisane SIM kartice po želi biti online. Tako su dostupne saobraćajne informacije u relanom vremenu kao npr. lokacija stanica za punjenje sa statusom zauzetosti, cenama i radnim vremenom. Uz odgovarajuću aplikaciju We Connect ID.  vaš telefon postaje daljinski upravljač. Pomoću aplikacije možete da vidite preostali domet vašeg vozila, namestite lkima uređaj ili pokrenuti ili zaustaviti proces punjenja. "We Connect Start" možete besplatno da upotrebljavate u vozilu ID.4 prve tri godine.

Saznajte više

Za korišćenje We Connect usluga potreban vam je Volkswagen ID korisnički nalog i morate da se prijavite na We Connect sa korisničkim imenom i lozinkom. Osim toga, mora biti zaključen poseban online ugovor za We Connect, odnosno We Connect Plus, sa kompanijom Volkswagen AG. Za We Connect Plus, imate 90 dana od dana predaje vozila da registrujete
vozilo na www.myvolkswagen.net ili preko aplikacije "Volkswagen We Connect" (dostupna u App Store i Google Play Store) i koristite usluge u toku celog ugovorenog besplatnog vremenskog perioda.
Korišćenje mobilnih online usluga We Connect je omogućeno putem integrisane internet veze. Sa tim povezane troškove prenosa podataka unutar granica Evrope u sklopu mrežne pokrivenosti, sa izuzetkom "Streaming & Internet" usluga, kao i pojedinih In-Car aplikacija, snosi kompanija Volkswagen AG. Za korišćenje "Streaming & Internet" usluga, pojedinačnih In-Car aplikacija,
kao i WLAN pristupne tačke, paketi podataka koji se plaćaju dostupni su preko eksternog partnera mobilne telefonije "Cubic Telecom" i mogu da se koriste u području mrežne pokrivenosti unutar brojnih evropskih zemalja. Obim podataka ovih paketa mogu koristiti svi korisnici i putnici vozila. Informacije o uslovima, cenama i podržanim zemljama možete pronaći na https://vw.cubictelecom.com. Alternativno je moguće korišćenje internet radija i striming medija preko mobilnog krajnjeg uređaja (npr. pametnog telefona), koji može poslužiti i kao mobilna WLAN pristupna tačka. U tom slučaju su odgovarajuće usluge dostupne samo uz postojeći ili posebno zaključeni ugovor za mobilnu telefoniju između vas i vašeg provajdera mobilne telefonije i to samo unutar područja pokrivenosti određene mreže mobilne telefonije. Razmenom podataka preko interneta mogu, u zavisnosti od vaše odgovarajuće tarife mobilne telefonije i naročito ako se koristi u inostranstvu, da nastanu dodatni troškovi (npr. troškovi rominga).
Za korišćenje besplatne aplikacije We Connect neophodan je pametni telefon sa odgovarajućim iOS ili Android operativnim sistemom i SIM kartica sa opcijom za podatke, uz postojeći ili posebno zaključeni ugovor za mobilnu telefoniju između vas i vašeg provajdera mobilne telefonije.  
Dostupnost pojedinih usluga We Connect i We Connect Plus opisanih u paketima može da se razlikuje od zemlje do zemlje i zavisi kako od vozila, tako i od opreme. Usluge su vam dostupne u toku ugovorenog perioda trajanja ugovora i u toku tog perioda mogu biti podvrgnute izmenama sadržaja, odnosno obustavljene. Detaljnije informacije možete dobiti na www.connect.volkswagen-we.com i kod vašeg Volkswagen partnera. Za informacije o uslovima tarifa mobilne telefonije obratite se vašem operateru mobilne telefonije.

 

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Potpuno električni ID.4

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team