IQ.LIGHT

Prilagođen za skoro sve.

Novi ID.4 razmišlja sa vama. Na primer: stilska, opciono dostupna IQ.Light -LED matrix glavna svetla. Tokom vožnje ona ne zaslepljuju druge učesnike u saobraćaju zahvaljujući  dinamičkoj regulaciji svetlosnog snopa. Kada se približite svom vozilu glavna svetla će na kratko da zasvetle i "namignu" vam kako bi vas pozdravila.

1) U granicama mogućnosti sistema.
2) U kombinaciji sa sistemom zaključavanja i pokretanja bez ključa "Keyless Access".

Travel Assist & pACC

Zadržava vas u kolovoznoj traci. I na dovoljnoj udaljenosti.

Sa opcionoim sistemom "Travel Assist" u vozilu imate izrazito korisnu podršku. Pritiskom na dugme pobrinuće se za komfor u vožnji. "TRavel Assist" može posebno na autoputu i dobro uređenim putevima umesto vas da održava putanju u kolovoznoj traci i brzinu pritom vodeći računa o rasojanju do vozila ispred. Tako možete opušteno da vozile tokom zastoja u saobraćaju sa čestim zaustavljanjima o kretanjima.

Opciona regulacija razmaka ACC "stop&go" pomaže vam u održavanju prethodno nameštene najveće brzine i razdaljine do vozila ispred. ACC se u kombinaciji opcionim navigacionim sistemom može proširiti prediktivnom regulacijom brzine i podrškom u vožnji sa zavojima.

1) U granicama mogućnosti sistema.
2) Vozač u svakom trenutku mora da bude spreman da preuzme kontrolu i nije oslobođen odgovornosti za opreznu vožnju.

1) U okviru granica mogućnosti sistema.
2) Vozač mora u svakom trenutku biti spreman preuzeti kontrolu nad sistemom podrške i nije oslobođen odgovornosti za opreznu vožnju.

 

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Potpuno električni ID.4

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team