Radio uređaj

Lepši zvuk

Radio uređaj koji svaku vožnju čini još živahnijom - muzikom i zanimljivim inforacijama. Sa opsežnim opciono dostupnim navigacionim sistemom "Discover Pro" imećete pristup mobilnim uslugama We Connect Start i jasan digitalni radio prijem DAB+. U integrisanoj pregradi za telefon"Comfort" vaš pametni telefon je na sigurnom i induktivno se puni.

Prediktivna navigacija

Radio sa navigacijom

Proširenje navigacije za vaš radio uređaj: navigacioni sistem sa funkcijom samoučenja po želji pamti često navođena mesta i preferirane rute. Sistem u pozadini analizira rute i bez ponovnog unošenja odredišta informiše o saobraćajnim zastojima i predlaže alternativne rute.

Ažuriranje mapa

Online ažuriranje - uvek aktuelne

U novom modelu ID.4 možete jednosatavno da održavate vaše navigacione mape: najnovija ažuriranja možete da pronađete u našuj bazi podataka nekoliko puta godišnje i to besplatno sa aktuelnim isečcima karte iz regija u kojima često putujete. Infotainment sistem ID. modela redovni aktuelizuje mape. Tokom vožnje kroz nova područja novi segmenti se proaktivno samostalno instaliraju u pozadini. Sve što vam je potrebno je aktivan ugovor za We Connect Start*  kako bi bili spojjeni sa internetom.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Potpuno električni ID.4

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team