"We Upgrade". U novom modelu Golf brojne funkcije i sistemi mogu se kasnije otključati.

We Upgrade

Kasnije prilagodljivo: Kao novost, funkcije na modelu Golf po prvi put ne da samo ažuriraju, već se u mnogim slučajevima - kao što su funkcije nadogradnje - takođe mogu otključati/dodati. Na primjer, automatska kontrola udaljenosti ACC, prepoznavanje saobraćajnih znakova, "Light Assist" dinamička kontrola dugih svjetala, ambijentalno osvjetljenje, navigacija, App-Connect (integrišući aplikacije za pametne telefone), Wireless App-Connect (bežično integrišući iPhone aplikacije), WLAN hotspot i mrežna glasovna kontrola će moći da se aktiviraju kasnije u budućnosti.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Novi Golf

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team