Golf. Povjezan sa svijetom.

We Connect

Novi Golf predstavlja vaš ulazak u digitalne usluge i usluge Volkswagena: Potpuno umreženi od samog početka, na raspolaganju su vam brojne usluge We Connect. Nakon pojedinačne aktivacije i registracije sa vašim Volkswagen ID-em, jednostavno i besplatno možete da koristite inovativne online usluge. We Connect vašu svakodnevnicu čini prijatnijom i udobnijom. Omogućava pristup svim važnim informacijama o vozilu i pruža zgodnu pogodnost sa  mrežnim alarmom za krađu ili online zakazivanjem termina servisa. Možete upotrebiti i svoj pametni telefon kao mobilni ključ i tako otvoriti i pokrenuti svoj Golf bez potrebe da kod sebe posjedujete ključ.

Da biste koristili usluge We Connect potreban vam je korisnički nalog i Volkswagen ID

Dostupno samo sa opcionim navigacionim sistemom „Discover Pro“ u saradnji sa aplikacijom We Connect.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Novi Golf

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team