VW Connect Plus

Otkrijte novitete - bilo na putu ili u digitalnom obliku

Ceo svet digitalnih usluga i servisa, Volkswagen podiže povezivanje u vašem Tiguanu na viši nivo: usluga VW Connect Plus¹ po želji nudi dodatne pametne tehnologije. 

U njih se ubraja i inteligentna navigacija² preko koje dobijate aktuelne saobraćajne informacije o promenama na deonici približno u realnom vremenu i koja može da vas upozori na saobraćajne smetnje. Zahvaljujući inteligentnom online proračunu rute možete fleksibilno da reagujete na promenjene uslove i tako ostanete na optimalnoj ruti. Online ažuriranje mapa pobrinuće se da vaše karte ostanu ažurirane. A sa najnovijim informacijama o cenama na benzinskim stanicama i slobodnim parking mestima u javnim garažama i na javnim parkiralištima na odredište ćete stići još opušteniji.

Više o usluzi VW Connect Plus

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Novi Tiguan

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team