Unutrašnjost novog Tiguana

Uđite u vozilo i ostavite svakodnevicu za sobom

Novi Tiguan želi vam dobrodošlicu na sasvim novom  nivou! Pritom ne mislimo samo na njegovu kvalitetnu unutrašnjost nego i na multifunkionalni upravljač sa haptičkim tasterima, središnju konzolu sa novim funkcijama, opcioni navigacioni sistem Discover Pro Max sa ekranom infotainmenta veličine 38,1 cm (15"), integrisani držač za tablet u središnjem naslonu za ruke u drugom redu sedišta, ambijentalno osvetljenje opciono dostupno sa čak 30 boja i na osvetljene dekore u instrument tabli i na prednjim vratima. Uspešna kombinacija napretka i komfora: novi Tiguan.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Novi Tiguan

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team