Klasik novog dizajna

Dizajn spoljašnjosti novog Golfa

 

Međusobno usklađene komponente: sa osvetljenim Volkswagen logotipom i upečatljivim prednjim branikom, Golf će vas vizualno sigurno oduševiti. Nova glavna svetla i zadnja svetla sa opcionalnim dinamičkim žmigavcima čine ga pravim magnetom za poglede. LED glavna svetla su sada ravna, vizuelno upečatljivija i znatno tanja ka unutrašnjosti. Golf se može dodatno opremiti novim 3D LED zadnjim svetlima koja se mogu individualno konfigurisati preko infotainment sistema. Sa tri različita scenarija za ulazak i izlazak iz vozila, Golf će vam pružiti personalizovanu notu.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Novi Golf

Otkrijte novi Golf

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team