Za udobno putovanje

Sedišta novog Golfa

U novom Golfu ne samo da ćete sedeti udobno, već i fleksibilno. Zahvaljujući podeljenoj i preklopivoj zadnjoj klupi, moći ćete da povećate prtljažnik prema vašim potrebama. Sedišta su standardno presvučena tkaninom ili mikroflisom "ArtVelours", zavisno od nivoa opreme.

Po želji su dostupna i sedišta od kože sa aktivnom klimatizacijom, koja će vas rashladiti tokom leta i zagrejati tokom zime. Opcionalna funkcija masaže na vozačkoj strani dodatno će poboljšati udobnost tokom vožnje: opustite se i oslobodite stresa svakodnevnice.

 

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Novi Golf

Otkrijte novi Golf

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team