Drži udaljenost. I poštuje ograničenja brzine.

Novi Golf: automatska regulacija razmaka ACC i podrška kočenju u nuždi "Front Assist"

Opcionalni Adaptivni tempomat (ACC) pomaže vam da održavate prethodno podešenu maksimalnu brzinu i sigurnosni razmak od vozila ispred. U kombinaciji sa navigacionim sistemom, ACC može koristiti prediktivno upravljanje brzinom i podršku pri vožnji kroz krivine. ACC prilagođava brzinu vozila prema važećim ograničenjima brzine i karakteristikama puta (kao što su krivine, kružni tokovi, itd.).

Serijski Frontalni asistent (Front Assist) sa sistemom prepoznavanja pešaka i biciklista može vas upozoriti na kritične situacije u vezi sa pešacima, biciklistima i drugim vozilima, a u hitnim slučajevima čak i automatski kočiti. Front Assist može pomoći u izbegavanju sudara prilikom skretanja ili prepreka, unutar svojih mogućnosti, pružajući upozorenja ili izvršavajući kočenje u nuždi.

U okviru granica sustava.

Vozač mora u svakom trenutku biti spreman preuzeti kontrolu nad sustavom potpore i nije oslobođen odgovornosti za opreznu vožnju.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Novi Golf

Otkrijte novi Golf

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team