Vaš korisni pratitelj na putovanjima

T-Roc

Novi T-Roc dovešće vas opuštenije do odredišta zahvaljujući inovativnim tehnologijama za veću udobnost i bezbednost. U njih se takođe ubraja opciona podrška za vožnju IQ.DRIVE "Travel Assist". Taj inteligentni kopilot prati šta se događa oko vas i povećava komfor u vožnji tako što vam pruža podršku u monotonim i napornim situacijama u vožnji. To ga čini idealnim pratiocem na putovanjima, prvenstveno na dugim deonicama.¹

  • IQ.DRIVE "Travel Assist" može posebno na autoputu i dobro uređenim brzim putevima umesto vas da zadrži vozilo u kolovozoj traci i održava brzinu pritom vodeći računa o udaljenosti do vozila ispred.

  • U kombinaciji sa opcionim automatskim menjačem sa dve spojnice DSG opušteno ćete voziti tokom zastoja i u saobraćaju sa čestim zaustavljanjima i kretanjima.

U okviru granica sustava. Vozač mora u svakom trenutku biti spreman preuzeti kontrolu nad sustavom potpore i nije oslobođen odgovornosti za opreznu vožnju.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team