Povezivanje

We Connect

Ako ste od samog početka potpuno umreženi, na raspolaganju vam stoje brojne usluge We Connect. Nakon jednokratne aktivacije i prijave putem svog Volkswagen ID-ja možete vrlo jednostavno i pri tome besplatno da koristite inovativne online usluge.

We Connect¹ zajedno sa vašim Volkswagenom vašu svakodnevicu će sa jedne strane da učini ugodnijom, a sa druge udobnijom. Usluga vam omogućava pristup važnim informacijama o vozilu i pruža vam udobnost zahvaljujući pozivu za pomoć na putu i planiranju termina servisa.

A sa aplikacijom We Connect App² za vaš pametni telefon imate pregled važnih podataka o svom novom Volkswagenu i tokom putovanja: proverite na primer preostali domet i da li sva vrata i prozori zatvoreni.

Više o uslugama We Connect

We Connect Plus

Ceo svet digitalnih usluga i servisa kompanije Volkswagen podiže mogućnost povezivanja u vašem novom modelu T-Roc na veći nivo: usluga We Connect Plus¹ po želji nudi dodatne pametne tehnologije. U njih se ubraja i inteligentna navigacija³ preko koje dobijate aktuelne informacije o saobraćaju, promenama na deonici skoro u realnom vremenu i koja može da vas upozori na saobraćajne smetnje. Zahvaljujući inteligentnom online proračunu rute možete fleksibilno da reagujete na promenjene uslove i da se pritom nalazite na optimizovanoj ruti. Online ažuriranje mapa pobrinuće se da vaše mape ostanu aktuelne. A sa najnovijim informacijama o cenama na benzinskim stanicama i slobodnim parkirng mestima u javnim garažama i na javnim parkiralištima na odredište ćete stići još opušteniji.

Više o uslugama We Connect

Upgrades

Naknadna individualizacija: brojne funkcije sa jedne strane imaju mogućnost aktuelizacija u novom modelu T-Roc, a s druge strane mogu naknadno da se aktiviraju kao funkcije Upgrades⁴. Tako će zavisno od opreme ubuduće moći da se naknadno aktivira navigacija za radiouređaj "Ready 2 Discover" i rukovanje govornim komandama.

Više o funkcijama Upgrades

Streaming & Internet

Sa uslugama "Streaming & Internet"⁵ ⁶ u svom T-Rocu uživaćete u svojoj omiljenoj muzici. Dovoljno je da se jednokratno prijavite svojim postojećim pristupnim podacima i uživaćete u direktnom pristupu putem infotainment sistema u vozilu - bez ikakvih spoljašnjih uređaja. A sa uslugom web-radija⁵ u vozilo stižu sve prednosti internet radija - tako traženje i reprodukcija podcasta i radio stanica uživo postaju izrazito jednostavni. Integrisani Wi-Fi hotspot⁵ obezbediće za vas i vaše saputnike internet vezu i omogućiće pretraživanje na čak osam uređaja.

Wireless App-Connect

Za komforno korištenje aplikacija i sadržaja na raspolaganju vam stoji opciono dostupna usluga App-Connect.⁷ ⁸ Muzika, poruke, karte ili audio knjige prenose se na ekran infotainment sistema, pa njima možete da rukujete unutar svog vidnog polja. Za povezivanje pametnog telefona moguća su dva interfejsa: Apple CarPlay i Android Auto kompanije Google. Posebno udobno: korišćenje interfejsa Apple CarPlay i Android Auto kompanije Google wireless spajanjem za navigacione sistema "Discover Media" i "Discover Pro" i radio uređaja "Ready 2 Discover". 

We Connect

Za korištenje besplatne aplikacije We Connect App potreban je smartphone s prikladnim operativnim sustavom iOS ili Android te SIM kartica s podatkovnom opcijom u okviru postojećeg ili zasebno sklopljenog ugovora između vas i vašeg mobilnog operatera.

Samo u kombinaciji s radiouređajem "Ready 2 Discover" s aktiviranom navigacijskom funkcijom ili navigacijskim sustavima "Discover Media" ili "Discover Pro".

Upgrades

Streaming & Internet

Samo u kombinaciji s radiouređajem "Ready 2 Discover" i navigacijskim sustavima "Discover Media" i "Discover Pro".

App-Connect

Serijski od linije T-Roc Life.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team