Naknadna aktivacija funkcija

We Upgrade

Prilagodite kada želite: brojne funkcije sadržane u novom modelu Taigo nisu samo spremne za ažuriranje, već i u brojnim slučajevima mogu da se naknadno aktiviraju - na primer funkcije "We Upgrade"¹. To znači da se usluge mogu naknadno aktivirati, u zavisnosti od opreme, npr. navigacija za radio uređaj Ready 2 Discover, App-Connect² (za integraciju aplikacija sa pametnim telefonom) - također bežično za Apple CarPlay™ i Google Android Auto™.

Više o We Upgrade uslugama

1) Za kupnju We Upgrade funkcija potrebni su vam korisnički račun za Volkswagen ID, važeći ugovor za We Connect i vaša potvrda da ste glavni korisnik, odnosno da je vaš korisnički račun povezan s konkretnim vozilom. Osim toga, vozilo mora raspolagati tehničkim preduvjetima potrebnima za određene funkcije. We Upgrade funkcije dostupne za dotično vozilo glavni korisnik može vidjeti u In-Car-Shopu u sklopu infotainment sustava ili u web-shopu We Connect na stranici shop.volkswagen-we.com. Proizvodi uz plaćanje mogu se kupiti u In-Car-Shopu i web-shopu We Connect pomoću dostupnog sredstva plaćanja koje je ovdje trenutačno prikazano. Kupljene i aktivirane We Upgrade funkcije ostaju u vozilu, mogu ih koristiti svi vozači i ne mogu se prenijeti u druga vozila.

2) App-Connect obuhvaća tehnologije Apple CarPlay™ i Android Auto™. Kako bi se spriječilo odvraćanje pažnje vozača, tijekom vožnje mogu se pokrenuti samo certificirane aplikacije. U tom kontekstu imajte također na umu da neke aplikacije nisu u ponudi za sve tri tehnologije, da funkcije podliježu sadržajnim izmjenama putem pružatelja usluge tijekom razdoblja trajanja ugovora odnosno da ih pružatelj usluge može ukinuti te da se raspoloživost ovih tehnologija može razlikovati ovisno o pojedinoj zemlji. Informacije o kompatibilnosti smartphone uređaja za Apple CarPlay™ pronaći ćete na stranici https://www.apple.com/ios/carplay/ i za Android Auto™ na stranici https://www.android.com/auto/

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Novi Taigo

Novi Taigo

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team