Zatvoriti meni
Zatvoriti

Pregled vozila
Sve što morate da znate.

Pregled vozila
Sve što morate da znate.

Ležite u krevetu i razmišljate: Da li je svetlo u automobilu isključeno? Da li su vrata zaključana? Srećom više ne morate da se brinete zbog toga. Već jednostavno pogledajte na pametnom telefonu. On će vam i sledećeg dana takođe otkriti gde ste parkirali. I informisati vas o statusu vozila ili predstojećim kontrolama pre puta. Samo još morate da vozite sami.

Digitalni priručnik

 

Vaš novi Golf Vam nudi mnoštvo tehničkih funkcija i mogućnosti. Zbog toga je priručnik za novi Golf dostupan ne samo kao štampana knjiga ili online priručnik, već i kao prethodno instalirana aplikacija direktno u Infotainment sistemu vašeg vozila. Pomoću digitalnog priručnika pronađite brze, pregledne i razumljive odgovore na vaša pitanja, koji su interaktivno i jednostavno dostupni preko We Connect internet portala ili direktno u Infotainment sistemu vašeg vozila.

Vrata i svjetla

 

Pomoću usluge "Vrata i svjetla" možete lako preko aplikacije da provjerite da li su vrata vašeg Volkswagen vozila zaključana, kao i da li su poziciona svjetla isključena. Brzi pogled za umirujući osjećaj.

 

Podaci o vožnji

 

Funkcija "Podaci o vožnji" analizira vaše ponašanje u vožnji i pruža vam npr. informacije o prosječnoj potrošnji.

Parking pozicija

 

Sa uslugom "Pozicija za parkiranje" je dovoljan jedan dodir pametnog telefona i prikazaće vam se gde vam je auto. I ako je potrebno, kako da najbrže stignete do tog mesta.

Status vozila

 

Vidljivo iz svakog ugla: svi relevantni podaci o vozilu. Na primer, preostali domet, trenutna kilometraža ili napomena da je potrebno ponovno punjenje akumulatora.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team