Zatvoriti meni
Zatvoriti

Navigacija. Vozite sa još boljim predviđanjem.

Navigacija. Vozite sa još boljim predviđanjem.

Na putu ste i nemate mnogo vremena? Nemojte se brinuti zbog saobraćaja. Jer vaš Volkswagen će vas u realnom vremenu upozoravati na kolone, nesreće ili radove na putu. I prilagođavaće vašu rutu unapred. Kada stignete na odredište, postupak parkiranja može da se jednostavno pokrene u automobilu i da se plati bezgotovinski.

Informacije u realnom vremenu

 

Sa informacijama u realnom vremenu* vaša navigacija postaje još inteligentnija: uz praktične informacije poput online informacija o saobraćaju, online kalkulacije rute, online ažuriranja karti ili online pretrage tačaka interesa, uvek ste u toku sa najnovijim dešavanjima. Stalno ažurirani podaci vam pružaju korisne informacije i obezbjeđuju najbolju moguću rutu do vaših odredišta.


* Dostupno u sklopu mrežne pokrivenosti određenog pružaoca mobilnih usluga.

Parking mjesta

 

Udobno i bez stresa potražite javna parking mjesta i garaže u vašoj blizini. Infotainment sistem vašeg Volkswagen vozila vas informiše o cijenama, kapacitetima i radnom vremenu - i navodi vas brzo i efikasno do željenog odredišta.

 

Benzinske stanice i stanice za punjenje

 

Prikažite brz pregled benzinskih stanica i stanica za punjenje duž vaše rute - uključujući aktuelne informacije o cijenama, radnom vremenu i dostupnosti.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team