Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi

Na putu ka autonomnoj vožnji. Uđite, izaberite destinaciju i udobno se smestite - automobil će sve ostalo da obavi sam. San za budućnost? Naravno. Ovo uskoro postaje stvarnost. Svakodnevno radimo na ovoj viziji. U Volkswagenu IQ.Drive predstavlja inteligentne sisteme asistencije. Za danas i sjutra. Inovativne ideje sa fokusom na komfor i bezbjednost se paralelno razvijaju. Trenutno, naši sistemi asistencije pomažu pri sprečavanju nezgode i svakodnevni život čine lakšim i jednostavnijim. Dakle budućnost je već počela.

Pripremite se za novu eru vožnje! Da li je voćnja i dalje zabavna ako automobil rade sve za vas? Dečak se pita šta donosi budućnost kada je već dostupna tako napredna tehnologija na ulicama današnjice.

Travel Assist.

Promjena kolovozne trake ka budućnosti.

Doživite opcioni "Travel Assist" i kako moderne tehnologije čine vožnju jednostavnijom. Asistirana vožnja je prava i komforna. Jednostavno uključite pokazivač pravca i kada je kolovozna traka slobodna "Travel Assist" će preuzeti kontrolu i prestrojiti vozilo u granicama mogućnosti sistema. Sa IQ.Drive sistemom, već sada možete da uživate u budućnosti u mnogim Volkswagen modelima!

Daljinsko parkiranje.

Parkirajte se uz pomoć pametnog telefona.

Sada možete komforno da parkirate svoje vozilo sa aplikacijom i IQ.Drive tehnologijom. Opcioni "Park Assist Plus" asistent za parkiranje vozila na parking mjesta bez stresa. U stvari, možete da parkirate vozilo a da prije samog procesa izađete iz njega. Jednostavno pokrenite proces putem aplikacije sa pametnog telefona.

Emergency Assist.

Pomaže prije nego što vam zatreba pomoć.

Vaša bezbjednost nam je najviši prioritet. Zbog toga smo razvili opcioni "Emergency Assist", vaš lični asistent za hitne medicinske potrebe. Ukoliko sistem identifikuje neaktivnost vozača, bezbjednosna procedura se aktivira. Kočioni trzaji, upozoravajući zvučni i svjetlosni signali upozoravaju vas i vaše putnike. Ukoliko i dalje nema odgovarajuće reakcije vozača vozilo će se zaustaviti u granicama mogućnosti sistema. Sa IQ.Drive sistemom  ožete da se osjećate sigurno gdje god da vozite.

 

 

Adaptive Cruise Control ACC

Naprijed, kada se saobraćaj sporo kreće.

Saobraćajni zastoji nikada nijesu zabavni. Sa opcionim Adaptive Cruise Control ACC, možete da se naslonite i opustite. U kombinaciji sa DSG automatskim mjenjačem, ACC može da usporava vaše vozilo do zaustavljanja u granicama mogućnosti sistema i ponovo prati vozilo ispred kada se kolona pokrene. Sa IQ.Drive sistemom, jednostavno uživajte u vremenu koje biste inače propustili.

Budućnost IQ.Drive sistema

Razvijamo danas ideje sutrašnjice.

IQ.Drive čini tehnološki progres opipljivim na različite načine i u isto vrijeme vam na jedinstven način predstavlja budućnost mobilnosti. Budućnost gdje su saobraćajni zastoji i nezgode stvar prošlosti. Za nas današnja asistirana vožnja je jedan korak naprijed ka sutrašnjoj autonomnoj vožnji.

Vaš sljedeći korak.