Praktično. Parkpilot u modelu up!

Asistencija za parking

Prilikom parkiranja ne možete uvijek da vidite koliko još mjesta ima za manevrisanje. Zato postoji opcioni sistem ParkPilot sa senzorima koji su ugrađeni u zadnji odbojnik modela up!. On Vas, u granicama sistema, upozorava zvučnim, a u kombinaciji sa sistemom maps + more, i optičkim signalima na prepreke. Što ste bliži prepreci, ton je učestaliji, sve dok se ne približite na 30 cm, kada ton postane jednoličan. A ukoliko ipak želite da Vas prilikom parkiranja neko navodi, ParkPilot jednostavno možete da isključite. Praktična pomoć pri parkiranju za model up! je sastavni dio opcione ponude drive pack.

U granicama mogućnosti sistema.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Start Video

up!

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team