Volkswagen maps + more. Aplikacija za vaš up!

maps + more App

Navigacioni i infotainment sistem "maps + more" je pun izvanrednih funkcija i zahvaljujući dizajnerskom držaču može elegantno da se integriše u komandnu tablu. Pregledni medija meni omogućava centralno upravljanje muzikom. Ruta može da se prikaže u 2D ili 3D tehnici na ekranu osjetljivom na dodir veličine dijagonale 12,7 cm. Prikaz saobraćajnih znakova i mnogih drugih informacija o vozilu kao što su broj obrtaja, spoljna temperatura i potrošnja goriva obezbjeđuje dobar pregled u toku vožnje.

Uvijek na pravom putu.

maps + more App

Ruta može da se prikaže u 2D ili 3D tehnici na ekranu osjetljivom na dodir veličine dijagonale 12,7 cm. Prikaz saobraćajnih znakova i mnogih drugih informacija o vozilu kao što su broj obrtaja, spoljna temperatura i potrošnja goriva obezbjeđuje dobar pregled u toku vožnje.

Uvijek u toku.

maps + more App

Think Blue. Trainer. obrađuje aktuelne informacije o vozilu i može da ponudi savjete za štedljiviji način vožnje. Pomoću funkcije "Small Great Places" u mogućnosti ste da u toku vožnje otkrijete zanimljivosti mnogih evropskih metropola i posebna mjesta.

Muzika up!

maps + more App

Osim toga, uređaj, kojim može da se upravlja putem glasovnih komandi, u kombinaciji sa radiom služi i kao hands-free uređaj - za sve kompatibilne mobilne telefone sa bluetooth tehnikom. 

U granicama mogućnosti sistema.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Start Video

up!

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team