VW up!

Sekvencijalni 5-stepeni mjenjač ASG

Kreni-stani saobraćaj u gradu iziskuje nepresrtanu promjenu stepena prenosa. Iz tog razloga opcioni sekvencijalni 5-stepeni mjenjač ASG* može da vas odmijeni kod pritiskanja papuče spojnice. U zavisnosti od situacije u vožnji mjenjač bira preporučen stepen prenosa i momenat promjene i tako u odnosu na manuelni mjenjač dodatno smanji potrošnju goriva. Dobro je znati da u svakom trenutku možete izabrati manuelni režim promjene stepena prenosa.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Close
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Start Video

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team