Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Start Video

up!

Jedinstven kao i vaša profilna slika.

up! potpuno je prilagodljiv Vašem ličnom stilu i donosi bezbroj novih opcija za individualizaciju i više boja u Vašu svakodnevicu. Na raspolaganju su sada različite boje krova i maski retrovizora kao i aluminujmski naplaci.

Oprema i dizajn

Novi up! na prvi pogled već izgleda dobro ali ima toga još. Iznenađujuća veličina prostora i komfor koji pruža za do 4 putnika, komandna tabla, ventilacioni otvori i presvlake, sve je to sada dostupno u različitim bojama. Zahvaljujući opcionom sistemu za integraciju pametnog telefona i opcionom kožnom multifunkcionalnom volanu novim modelom up! sve je obuhvaćeno.

Spoljašnjost

Sjajan utisak U svakom detalju.

Imate samo jednu priliku za prvi utisak. up! ima više. Ovo započinje spoljašnjim bojama i ne prestaje kada odaberete točkove.

Saznajte više

Unutrašnjost

Najljepše u modelu up!

Veliki broj mogućnosti za individualizaciju unutrašnjeg prostora. Bilo da se radi o komandnoj tabli, presvlakama sjedišta ili ambijentalnom osvjetljenju, unutrašnjost se može potpuno prilagoditi Vašem ličnom stilu.

 

Linije

U najboljem izdanju up!

Veliki broj mogućnosti za individualizaciju unutrašnjeg prostora. Bilo da se radi o komandnoj tabli, presvlakama sjedišta ili ambijentalnom osvjetljenju, unutrašnjost se može potpuno prilagoditi Vašem ličnom stilu.

Saznajte više

Prednja svjetla

Detalj sa stilom.

Novi up! izgleda jako dobro, čak i iz daleka se odmah primjećuje. Zahvaljujući LED dnevnim svjetlima povećana je i bezbjednost.

Doživite up! iz različitih perspektiva.

Infotainment.

Sa aplikacijom Volkswagen "maps + more dock" vožnja je lakša. Uz odgovarajuću aplikaciju i držač možete koristiti pametni telefon za različite funkcije poput navigacije, kontrolu multimedije, Think Blue ili kao mutifunkcionalni ekran.  

Radio
maps + more dock
maps + more App
Zvučni sistem "beats"
Radio
maps + more dock
maps + more App
Zvučni sistem "beats"

Muzika čini vožnju još zabavnijom.

Volite Pop muziku? Tehno? Ili Heavy Metal? Novi up! opremljen je novom generacijom infotainment uređaja. Slušajte radio, CD ili MP3 sa pametnog telefona ili plejera preko AUX-IN ulaza. Jednostavno, zabavite se!

Sledeće odredište: World Wide Web.

Sa aplikacijom Volkswagen "maps + more dock" vožnja je lakša. Uz odgovarajuću aplikaciju i držač možete koristiti pametni telefon za različite funkcije poput navigacije, kontrolu multimedije, Think Blue ili kao mutifunkcionalni ekran.

Aplikacija za vaš up!

Sa aplikacijom Volkswagen "maps + more dock" vožnja je lakša. Uz odgovarajuću aplikaciju i držač možete koristiti pametni telefon za različite funkcije poput navigacije, kontrolu multimedije, Think Blue ili kao mutifunkcionalni ekran.

Zvuk u punoj brzini up! predstavlja beats.

Novi up! je sada dostupan sa beats - zvučnim sistemom US-audio specijalisti BeatsAudio™: 300 Watt sa 8-Kanalnim pojačalom i digitalnim procesorom signala (DSP). Pored zvučnog sistema Volkswagen je uključio beats - paket opreme koji impresionira kolornim dizajnom elemenata.

Sistemi asistencije.

up! Veliki broj sistema asistencije vozaču pruža dodatni komfor. Čak i ako rijetko primjetite ovu tehniku, dobro je znati da ona postoji.

Grad - nužno kočenje
ParkPilot
Drive paket
Grad - nužno kočenje
ParkPilot
Drive paket

Funkcija nužnog kočenja u uslovima gradskog saobraćaja

Oni su savršen par: up! i grad. Model je u potpunosti koncipiran prema urbanom okruženju i serijski je opremljen funkcijom nužnog kočenja u uslovima gradskog saobraćaja, što je sasvim neobično za njegovu klasu. Funkcija je u stanju da umanji posljedice sudara.

Prilikom parkiranja Vam pomaže čulo sluha.

Usko mjesto za parkiranje? I nema nikog ko bi Vam pomogao da obavite manevar? Sa opcionim sistemom ParkPilot možete slobodno da zaboravite na takvu pomoć. Možda nije najšarmantniji način, ali je zato pouzdan. Sistem ParkPilot je sastavni dio opcionog drive pack paketa.

Neka pomogne.

Zašto biste se kod modela up! odrekli ugodnosti koje donose sistemi podrške? Opcioni* drive pack je prepun funkcija koje ubuduće ne biste željeli da Vam nedostaju. Jer ono što mogu mnogo veći automobili, može i mali up!

Tehnologija.

Savremena tehnologija motora u modelu up! koju karakteriše ekonomičnost, snaga i performanse. Volite puno da putujete, ali ipak želite da zadržite potrošnju u granicama.

Tehnologija.

TSI

Nazad na pregled

up!sada sa zabavnim turbo motorom.

Sa modelom up! vozite ekonomično. S jedne strane to je zbog manje mase kombinovane sa aerodinamičnom karoserijom, a s druge zbog štedljivih motora. Oni su savršeno podešeni za uslove svakodnevnog saobraćaja u gradu: uz puno temperamenta i visok nivo pouzdanosti.

Menjač ASG

Nazad na pregled

up! Sekvencijalni 5-stepeni menjač ASG

Suočite se sasvim opušteno sa haotičnim saobraćajem u gradu - sa opcionim sekvencijalnim 5-stepenim menjačem ASG*. S njim još uvek možete sami da menjate stepene prenosa ili da to jednostavno prepustite ASG-u.

Bezbednost

Nazad na pregled

Nema pitanja o veličini.

up! opremljen je savremenim sigurnosnim konceptom i na Euro NCAP je dobio pet zvezdica. Standardna gradska funkcija kočenja u slučaju nužde takođe je dobila Evropsku nagradu za naprednu bezbednost NCAP.

Komfor.

Uz doplatu, up! je na raspolaganju i sa četvoro vrata. Na taj način putnici u zadnjem dijelu mogu lakše da uđu u vozilo, a mogu i da vide više jer je linija stakala niža nego kod modela sa dvoja vrata, dok su sjedišta u zadnjem dijelu malo podignuta.

Sjedišta

Za vaše putnike dodatni prostor.

Sjedite: up! ima sjedišta sa integrisanim naslonom za glavu. Za svaku liniju opreme, postoji poseban, atraktivan prekrivač sjedišta.

Saznajte više

Panoramski podizno-klizni krov

Ljetnja sezona može da počne.

Opcioni panoramski podizno-klizni krov modela up! može da se otvori široko i za Vas i Vaše saputnike otvara svjetlosti velegrada. Preko dana Vam pritiskom na dugme obezbjeđuje sunčevu svjetlost i svež vazduh i doprinosi da unutrašnjost modela up! izgleda prostranija.

Climatronic

Čiste performanse: Climatronic sa čistim vazdušnim filterom.

Nešto je u vazduhu. Ali to vas ne zabrinjava! Zahvaljujući opcionalnom Climatronic-u sa polenskim filterom, ne samo klima, već i vazduh je u modelu up! prijatan.

Multifunkcionalni upravljač

Sve pod kontrolom.

Sa opcionim multifunkcionalnim upravljačem pored kontrole Vašeg novog modela up!, kontrolišete i radio, medija plejer i telefon bez sklanjanja ruku sa upravljača.

beats up!: zvučni sistem

Novi up! je sada dostupan sa beats - zvučnim sistemom US-audio specijalisti BeatsAudio™:  300 Watt sa 8-Kanalnim pojačalom i digitalnim  procesorom signala (DSP). Pored zvučnog sistema Volkswagen je uključio beats - paket opreme koji impresionira kolornim dizajnom elemenata.

Sve u istom tonu.

Obojena spoljna ogledala, naljepnice od folije na bokovima vozila i 17-inčne alu-felge u boji. U unutrašnjosti detalj na pragovima vrata, komandnoj tabli, sjedištima i sigurnosnim pojasevima u bojama ili sa logotipom marke. Ništa ne nedostaje za savršen izgled.

Sjajan utisak. U svakom detalju.

Spoljašnjost

Spolja, maske retrovizora u boji daju kontrast boji vozila i naglašavaju harizmatičan izgled modela up! sa beats paketom..

Vožnja sa najboljeg mjesta.

Unutrašnjost

Detalji kao što je bijela ambijentalna svjetlost, komandna tabla "deep dimension" i sjedišta "beats" u Vašem novom modelu up! pružaju osjećaj stila. Vrhunski zvuk i sistem integracije pametnog telefona samo upotpunjuju sveobuhvatni doživljaj.

Za neodoljiv celokupan utisak.

Točkovi

Sa 15-inčnim alu fenama up! beats: obojena kapa felne i drugi upečatljivi elementi daju ovom posebnom modelu neuporediv izgled i privlače poglede.

Turn the music up!

Zvučni sistem "beats"

300 Watt sa 8-Kanalnim pojačalom i digitalnim  procesorom signala (DSP). Pored zvučnog sistema Volkswagen je uključio beats - paket opreme koji impresionira kolornim dizajnom elemenata.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team