Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi

up! Uvijek u centru.

Jedinstven kao i Vi.

Novi up! Potpuno je prilagodljiv Vašem ličnom stilu i donosi bezbroj novih opcija za individualizaciju i više boja u Vašu svakodnevicu. Na raspolaganju su sada različite boje krova i maski retrovizora kao i aluminijumski naplaci. Istaknuti detalj su LED dnevna svjetla i pokazivači pravca u retrovizorima koji su sada dio standardne opreme.

 

 

Jedinstveni stil.

Novi up! Na prvi pogled već izgleda dobro ali ima toga još. Iznenađujuća veličina prostora i komfor koji pruža za do 4 putnika, komandna tabla, ventilacioni otvori i presvlake, sve je to sada dostupno u različitim bojama. Zahvaljujući opcionom sistemu za integraciju pametnog telefona i opcionom kožnom multifunkcionalnom upravljaču novim modelom up! sve je obuhvaćeno.

Galerija

Pogledajte istaknute detalje novog up! modela iz različitih uglova.

Pogledajte istaknute detalje novog up! modela iz različitih uglova.

Novi up! sa beats - zvučnim sistemom. Rock'n'Roll u vožnji.

Zvuk u punoj brzini.

Novi up! je sada dostupan sa beats - zvučnim sistemom US-audio specijalisti BeatsAudio™:  300 Watt sa 8-Kanalnim pojačalom i digitalnim  procesorom signala (DSP). Pored zvučnog sistema Volkswagen je uključio beats - paket opreme koji impresionira kolornim dizajnom elemenata.

Zvučni sistem BeatsAudio

Uživanje u muzici.

300 Watt  8-Kanalno pojačalo sa digitalnim procesorom signala i 7 zvučnika sa uključenim Subwooferom brinu se za distribuciju kristalno čistog i prijatnog zvuka.*

 

* Beats, Beats by Dr. Dre, b logo, i BeatsAudio su zaštitni znaci kompanije Beats Electronics, LLC.

Panoramski krovni prozor

Open air sezona može da počne.

Otvoreni krov, omiljena muzička numera i sunčevi zraci - šta još možete poželjeti? Na raspolaganju je opcioni panoramski krovni prozor.

Naplaci

Za sveobuhvatni utisak.

Sa aluminijumskim naplacima od 15" ulica je vaša pozornica: Centralna kapica u boji i precizni elementi odmah privlače pažnju na specijalni model.

Retrovizori.

Jedinstven spolja.

Spolja, maske retrovizora u boji daju kontrast boji vozila i naglašavaju harizmatičan izgled modela up! sa beats paketom.

Unutrašnjost.

Vožnja sa najboljeg mjesta.

Detalji kao što je bijela ambijentalna svjetlost, komandna tabla "deep dimension" i sjedišta "beats" u Vašem novom modelu up! pružaju ojsećaj stila.  Vrhunski zvuk i sistem integracije pametnog telefona samo upotpunjuju sveobuhvatni doživljaj.

Infotainment

Volkswagen App "maps+more"

Lako online.

Sa aplikacijiom Volkswagen "maps + more dock" vožnja je lakša. Uz odgovarajuću aplikaciju i držač možete koristiti pametni telefon za različite funkcije poput navigacije, kontrolu multimedije, Think Blue ili kao mutifunkcionalni ekran.  

Radio

Muzika čini vožnju još zabavnijom.

Volite Pop muziku? Tehno? Ili Heavy Metal? Novi up! opremljen je novom generacijom infotainment uređaja. Slušajte radio, CD ili MP3 sa pametnog telefona ili plejera preko AUX-IN ulaza. Jednostavno, zabavite se!

Sistemi podrške

ParkPilot

Prilikom parkiranja Vam pomaže čulo sluha.

Usko mjesto za parkiranje? I nema nikog ko bi Vam pomogao da obavite manevar? Sa opcionim sistemom ParkPilot možete slobodno da zaboravite na takvu pomoć. Možda nije najšarmantniji način, ali je zato pouzdan. Sistem ParkPilot je sastavni dio opcionog drive pack paketa.

Grad - nužno kočenje

Funkcija nužnog kočenja u uslovima gradskog saobraćaja

Oni su savršen par: up! i grad. Model je u potpunosti koncipiran prema urbanom okruženju i serijski je opremljen funkcijom nužnog kočenja u uslovima gradskog saobraćaja, što je sasvim neobično za njegovu klasu. Funkcija je u stanju da umanji posljedice sudara.

Drive paket

Neka pomogne.

Zašto biste se kod modela up! odrekli ugodnosti koje donose sistemi podrške? Opcioni* drive pack je prepun funkcija koje ubuduće ne biste željeli da Vam nedostaju. Jer ono što mogu mnogo veći automobili, može i mali up!

Efikasnost

Sekvencijalni 5-stepeni mjenjač ASG

Jednostavno prepustite promjenu stepena prenosa.

Suočite se sasvim opušteno sa haotičnim saobraćajem u gradu - sa opcionim sekvencijalnim 5-stepenim mjenjačem ASG*. S njim još uvijek možete sami da mijenjate stepene prenosa ili da to jednostavno prepustite ASG-u.

Motorizacija

Ušteda benzina sa lakoćom.

Spoj male potrošnje i sjajne tehnologije: up! je lagan i štedljiv. Svojim motorima on odgovara najrazličitijim zahtjevima vožnje.

Individualizacija

Unutrašnjost

U najboljem izdanju up!

Veliki broj mogućnosti za individualizaciju unutrašnjeg prostora. Bilo da se radi o komandnoj tabli, presvlakama sjedišta ili ambijentalnom osvjetljenju, unutrašnjost se može potpuno prilagoditi Vašem ličnom stilu.

Naplaci

Vrti se oko Vas.

Imate sopstveni stil - i novi up! ima naplatke. Izaberite između klasičnog, elegantnog, dinamičnog ili sportskog stila.

Jedinstveni paketi

Šik do najstinijih detalja.

Postanite dizajner i učinite Vaš up! jedinstvenim. Izaberite jedan od tri ponuđena dizajn paketa.

 

 

Komfor

Četvoro vrata

Omogućite Vašim putnicima dodatni komfor.

Uz doplatu, up! je na raspolaganju i sa četvoro vrata. Na taj način putnici u zadnjem dijelu mogu lakše da uđu u vozilo, a mogu i da vide više jer je linija stakala niža nego kod modela sa dvoje vrata, dok su sjedišta u zadnjem dijelu malo podignuta.

Panoramski podizno-klizni krov

Ovaj pogled oduševljava sve Vaše putnike.

Opcioni panoramski podizno-klizni krov modela up! može da se otvori široko i za Vas i Vaše saputnike otvara svjetlosti velegrada. Preko dana Vam pritiskom na dugme obezbjeđuje sunčevu svjetlost i svjež vazduh i doprinosi da unutrašnjost modela up! izgleda prostranija.

LED-Dnevna svjetla

Detalj sa stilom.

Novi up! izgleda jako dobro, čak i iz daleka se odmah primjećuje. Zahvaljujući LED dnevnim svjetlima povećana je i bezbjednost.

Multifunkcionalni upravljač

Sve pod kontrolom.

Sa opcionim multifunkcionalnim upravljačem pored kontrole Vašeg novog modela up!, kontrolišete i radio, medija plejer i telefon bez sklanjanja ruku sa upravljača.

Vaš sljedeći korak.