Koji ste tip?

Unutrašnjost

Enterijer Touareg modela ne samo da ima uticaj na atmosferu i ambijent u vozilu već je i izražaj vašeg ličnog ukusa. Standardni "Cortina Silver" dekorativni paket opreme stilski ukrašava centralni stub, komandnu tablu i vrata. Izaberite između dve palete boja sa opcionim paketima opreme: "Atmosphere" linija opreme sa dekoracijom "Olive Ash" sa otvorenim porama na drvenim detaljima koji stvaraju modernu atmosferu, zahvaljujući drvetu i njegovoj jedinstvenoj teksturi. "Elegance" linija ostavlja utisak futurizma sa detaljima od brušenog aluminijuma. Koji god da odaberete - obe linije poseduju opcione dekorativne elemente od drveta. Takođe na raspolaganju je i centralna konzola visokog sjaja. Ako odaberete Innovision kokpit, centralna konzola vašeg Touarega će biti opremljena i konzolom visokog sjaja crne boje.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Start Video

Kod Vašeg Volkswagen dilera Touareg.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team