Otkrijte nove puteve.

Spoljašnjost

Novi Touareg je kombinacija veličine SUV sa čistim linijama, dinamičnih proporcija i moderne elegancije.

Upadljiv, moćan, samouveren: prvo što primetite na modelu Touareg je izražen karakter njegove dominantne pojave. Vertikalna prednja rešetka povezuje se hromiranim trakama koje se pružaju od centralnog Volkswagen amblema sa prednjim svetlima. Izduženi poklopac motora odlikuje se čistim linijama, dajući vozilu sportski izgled.

Ni zadnji deo ne zaostaje: oblikovani bokovi i široka zadnja svetla naglašavaju napredan izgled. Touareg oznaka je samouvereno postavljena na sredini zadnje strane, sa sjajnim crnim krovnim spojlerima i velikim hromiranim izduvnim cevima dopunjen je ovaj prepoznatljiv i dinamičan izgled.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Start Video

Kod Vašeg Volkswagen dilera Touareg.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team