Lupanje vratima je tako prošlogodišnje.

Sistem zatvaranja vrata

Bilo da se osećate sportski ili dinamično, sada vam manje energije treba za zatvaranje vrata. Jednostavno dajte vratima inicijalni pokret da počnu zatvaranje a onda će se ona automatski privući i bezbedno zatvoriti - ali ne i zaključati - radom elektičnog motora. Čak i ako ste vrata zatvorili sami, mehanizam će se ponovo pokrenuti iz bezbednosnih razloga. Ne morate više da brinete da li su vrata zaista zatvorena zahvaljujući "power latching sistemu". Pozitivne posledice: nećete više slušati iritantan zvuk zatvarnja vrata.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Start Video

Kod Vašeg Volkswagen dilera Touareg.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team