Iskusite novi osećaj prostranosti.

Prostor

Touareg vam obezbeđuje slobodu kretanja, u smislu rukovanja i prostranosti enterijera. Jasan pregled u kokpitu i vozač koji je fokusiran a vaši putnici će uživati u svetlosti, vazduhu ili zvezdama kroz opcioni podizno klizni stakleni krov sa panorama krovom koji se nalazi pozadi.

Dostupan prostor u prtljažniku i preklopna zadnja klupa odnosa 40:20:40 ovaj Touareg model čine vrlo fleksibilnim. Elektrrična vrata prtljažnika se lako mogu otvoriti i zatvoriti pritiskom na dugme. Možete se opremiti za sva velika ili mala putovanja opcionim sistemom za prtljažnik sa šinama, kaišem i šipkom za osiguravanje prtljaga kao i modularnim prtljažnim podom.

Opcioni krovni nosači se mogu koristiti ukoliko vam je neophodno više prostora od onog koji obezbeđuje prtljažnik a koristi se za kabast prtljag, poput bicikala, skija, kajaka. U crnoj ili sivoj boji nosači doprinose jedinstvenom sportskom izgledu vašeg Touareg modela, čak i kada nemate prtljag na krovu.

Bitte sichern Sie Ihre Ladung immer ordnungsgemäß.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Start Video

Kod Vašeg Volkswagen dilera Touareg.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team