Na taj način ste zaštićeni sa svih strana.

Proaktivni sistem zaštite putnika

Opcioni proaktivni sistem zaštite putnika interveniše ukoliko vozilo prepozna kritičnu situaciju. 1) Sistem koristi informacije o drugim vozilima i sistemima asistencije i njihovim senzorima kako bi tu situaciju otkrio. Kada se opasnost identifikuje, brojne mere sigurnosti se pokreću, u zavisnosti od situacije: sigurnosni pojasevi se zatežu. Sedišta podižu u uspravni položaj, zatim se vrata, prozori i panorama prozor zatvaraju. 1) Ukoliko postoji rizik sudara sa zadnje stane aktivira se visoka frekvencija bljeska zadnjeg upozoravajućeg svetla.

1) u granicama mogućnosti sistema

 

Im Rahmen der Grenzen des Systems.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Start Video

Kod Vašeg Volkswagen dilera Touareg.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team