Rukovanje kontrolnim centrom bez prekidača.

Innovision kokpit

Po prvi put, digitalna instrument tabla, poznatija kao Digital Cockpit, se nalazi iza zakrivljenog stakla ("curved display") zajedno sa ekranom Infotainment sistema: Innovision Cockpit se orijentiše prema vozaču. Ovaj sistem nudi lakoću u rukovanju jer se može kontrolisati dodirom, glasom i pokretom, bez upotrebe mehaničkih prekidača, kontrola i dugmića. Ogromna površina ekrana se koristi za prikaz brojnih funkcija korišćenjem grafika i animacija. Možete čak i prilagoditi vaš prikaz fotografijama i omiljenim funkcijama.

Innovision Cockpit se sastoji od Digital Cockpit, "Discover Premium" infotainment sistema, "Business" interfejsa za mobilne telefone sa induktivnim punjenjem za vaš pametni telefon i 4 USB ulaza. Car-Net App-Connect je takođe integrisana, što možete koristiti za prebacivanje aplikacija sa telefona na veliki ekran. Sva tri ključna sistema su podržana: MirrorLink®, Apple CarPlay™ i Android Auto™. Vaši putnici takođe mogu da pomognu prilikom Infotainment odabira putem tableta ili pametnih telefona tokom vožnje. Zahvaljujući "Volkswagen Media Control" sada je moguće odabrati muzički kanal sa zadnjeg sedišta ili možete daljinski kontrolisati navigacioni sistem sa suvozačkog sedišta. USB ulaz je dostupan u pregradi kod suvozača za punjenje telefona kao i za prenos podataka.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Start Video

Kod Vašeg Volkswagen dilera Touareg.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team