18 položaja za opuštanje.

ergoComfort sedište

Sedećete udobno i opušteno na opcionom ergoComfort sedištu, bilo da vozite kratke ili duge destinacije, na vetrovitim drumovima ili duž autoputa. Sve možete prilagoditi vašem telu sa 14 opcija za prilagođavanje: uključujući sedište i bočne panele, oslonac za noge i visinu i dužinu sedišta.Podrška koja se elektronski prilagođava vam pomaže otklanjajući pritisak u mišićima leđa. Sedišta sa klimom su idealna za komfor tokom hladnih i toplih dana.

Opciona funkcija masaže takođe nudi i osam različitih programa za otklanjanje tenzije, a takođe i aktivira i ojačava mišiće leđa. Udarci, ping pong ili talas masaža: šta vam najviše prija? Svaka vožnja će imati dejstvo spa tretmana uz dodatak zagrevanja.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Start Video

Kod Vašeg Volkswagen dilera Touareg.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team