Otvara potpuno nove mogućnosti.

Easy Open/Close

Koliko puta vam se dogodilo da stojite ispred prtljažnika sa punim rukama što vam onemogućava da ih otvorite? Opciona ali praktična funkcija "Easy Open" vam dozvoljava da otvorite prtljažnik bez spuštanja stvari. Ako imate ključ u džepu, neophodno je da samo lagano pomerite stopalo ispod zadnjeg dela vozila kako be se otključala i otvorila vrata prtljažnika.

A podjednako je jednostavno i da poklopac zatvorite: samo pritisnite dugme sa unutrašnje strane prtljažnika. Poklopac će se zatvoriti kada se odaljite od zadnjeg dela vozila sa ključem ili nakon 20 sekundi neaktivnosti, osiguravajući da vaše putovanje počne i završi se udobno.

Bitte sichern Sie Ihre Ladung immer ordnungsgemäß.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Start Video

Kod Vašeg Volkswagen dilera Touareg.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team