Vidite samo one informacije koje želite.

Digitalni kokpit

Jednostavno koristite multifunkcionalni pravljač i Infotainment sistem kako biste odabrali ono što želite da vidite na ekranu od 31 cm (12,3 inch) na opcionom Digital Cockpit-u: na primer možete izabrati detaljne informacije o vožnji, zatim prikazati navigacionu mapu preko celog ekrana ili prikaz 3D vaših sistema asistencije, ako vam je to u tom trenutku neophodno. Možete čak uveličati navigacionu mapu. Umesto prikaza koji se ranije koristio, sada možete preko celog ekrana prikazati informacije o naslovu pesme koja se trenutno reprodukuje ili informaciju o kontaktu sa kojim razgovarate telefonom. Ili će vam, možda, više značiti kombinacija prikaza, na primer, navigacione mape i prikaz medija. Kao što možete videti: jednostavno vidite više. I to trenutno.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Start Video

Kod Vašeg Volkswagen dilera Touareg.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team