Povezan Car-Net svet vam je dostupan.

Car-Net

Internet i digitalna konekcija su postali deo svakodnevnog života - zašto biste onda bili bez njega u vozilu? Car-Net online mobilne usluge su vam dakle dostupne kao standard u Touareg modelu.

Uz Car-Net bićete brže i bolje informisani. Neka vam sistem pročita vesti za koje ste zainteresovani. Dostignite destinaciju opušteno, prateći putokaz koji je adaptiran na osnovu trenutne situacije u saobraćaju. I na kraju uštedite vreme dok tražite parking mesto, dok vas sistem navodi na slobodno parking mesto na parkingu vaše destinacije.

Uz Car-Net, u svakom trenutku su vam dostupne informacije o trenutnoj kilometraži, količini goriva u rezervoaru i statusu vrata i prtljažnika, čak i dok niste u vozilu, tako da možete saznati informacije o vozilu i održavanju koristeći pametni telefon. Možete, na primer, proveriti da li su svetla ostala uključena ili prozori otvoreni.

Hitni pozivi su još jedan primer koristi inteligentne povezanosti. Pozivi za hitne slučajeve se vrše čim se aktivira zatezač pojasa ili airbag. Volkswagen Emergency Call Centre vas onda zove kao podrška i, ukoliko je potrebno, šalje hitnu službu što pre na mesto nesreće, jer su pozicija i podaci o vozilu takođe preneti. Možete ih i sami pozvati u bilo kom trenutku pritiskom na dugme kako biste prijavili nezgodu.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Start Video

Kod Vašeg Volkswagen dilera Touareg.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team