Za Touareg model postoje i aplikacije.

App-Connect & Media Control

Postoji aplikacija za sve. A mnoge su za Touareg model. App-Connect sa Android Auto™, Apple CarPlay™ i MirrorLink® povezuju vaš pametni telefon na infotainment sistem u vašem vozilu. Kada se jednom povežete, odabrane aplikacije na vašem mobilnom telefonu se mogu koristiti na velikom ekranu osetljivom na dodir u vašem Touareg modelu. Sve više i više aplikacija koriste informacije o vozilu za interesantne funkcije: "My Guide" izdvaja zanimljive destinacije u vašoj blizini, u zavisnosti od vremenskih prilika i vremena. "My rules" vam omogućava, na primer, automatsko slanje poruke kući čim stignete na željenu destinaciju.

Volkswagen Media Control za Android i iOS mogu uključiti vaše putnike, jer i oni mogu upravljati infotainment sistemom sa mobilnog telefona ili tableta. Pa se sada muzički kanali lako mogu biti odabrani a i željene destinacije mogu biti prenete iz vašeg adresara na navigacioni sistem - i sa zadnjeg sedišta.   

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Start Video

Kod Vašeg Volkswagen dilera Touareg.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team