Uvek na mreži.

Uvek "On"

Više vam nije neophodan pametni telefon da biste imali internet vezu u vozilu. Integrisana eSIM kartica u Grand Canyon modelu olakšava korišćenje online usluga i internet radia.

 

Na primer, možete slušati odabranu radio stanicu sa "Connected Radio", čak i kada ste napustili oblast prenosa, jer "Hybrid Radio" funkcija nezavisno i neprimetno prelazi sa radio prijema na prenos preko interneta.

 

Najnovije informacije o saobraćaju mogu biti dobijene putem interneta, zahvaljujući "Uvek on", preko čega dobijate predlog putokaza kako biste brže stigli do željene destinacije, u zavisnosti od gustine saobraćaja.

Dodatna prednost je u tome što je software uvek ažuran, jer se ažuriranje mapa i uređaja može održavati online. Ne morate više ostavljati vozilo u servisu ili ga lično ažurirat

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Start Video

Kod Vašeg Volkswagen dilera Touareg.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team