Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Start Video

Kod Vašeg Volkswagen dilera Touareg.

 

SUV nove generacije.

Samouvjereni dizajn novog Touareg-a svjedoči o njegovoj jedinstvenosti. Opcioni tehnički dodaci, poput elektro-mehaničkog stabilizatora i IQ-a. LED Matrix prednja svjetla i Innovision Cockpit, podižu komfor, iskustvo vožnje i entuzijazam na novi nivo.

Stil

Linije opreme. Koji stil vas najviše privlači: cool izgled visoke tehnologije, toplo drvo i koža ili sportski detalji? Iskazaćete svoj stil kroz "Elegance", "Atmosphere" ili R-line, linije opreme, bez obzira na to koji od njh odaberete.

“Elegance” linija opreme Luksuzna estetika.

Touareg "Elegance": moderna elegancija u kombinaciji sa vrhunskim dizajnom.

“Atmosphere” linija opreme Zadovoljstvo za čula.

Touareg "Atmosphere" je beskompromisan kada je reč o kvalitetu materijala i izuzetnom komforu.

“R-Line” linija opreme Upadljiva i dinamična pojava.

Novi sportski "Touareg "R-Line" izaziva u pokretu. "R-Line" linija opreme naglašava sportske karakteristike, spoljašnjim i unutrašnjim izgledom.

Touareg: 360-stepeni

Dizajn

Touareg postavlja nove granice svojim ekspresivnim i futurističkim dizajnom. Bogatstvo jedinstvenih opcija za dizajn enterijera je jednostavno impresivno.

Spoljašnjost

Spoljašnjost
Otkrijte nove puteve.

Redizajniran stila: moćni prednji dio sa izduženim poklopcem motora, oštre bočne linije, upadljiva zadnja LED svijetla - novi Touareg spaja SUV sa elegancijom i dinamičnošću.

Saznajte više

IQ. Light

IQ. Light – LED-Matrix prednja svijetla
Na kraju krajeva, niko ne voli "razmetljivce".

Nezaslepljujuće osvjetljenje u skoro svakoj situaciji: opcioni IQ. Light - LED Matrix prednja svijetla sa "Dynamic Light Assist" unapređena kontrola dugih svjetala osvetljavaju put jasnije, bez ometanja drugih vozača.

Saznajte više

 

"Black Style"-Paket

"Black Style"-Paket
Ostavite utisak opcionim Black Style dizajn paketom.

Pretvorite vaš Touareg model R-Line u atrakciju: Black Style dizajn paket spoljašnjost vašeg vozila čini još izraženijim.

Saznajte više

 

Panoramski krov

Nagibni i klizni stakleni krov sa panoramskim krovom pozadi
Pogled na avanturu.

Opcioni nagibni i klizeći panorama krov sa panorama krovom pozadi stvara impresivan osjećaj prostranosti i prijatnog osvetljenja unutrašnjosti vašeg Touareg modela. Svjež vazduh, jasan pogled ka nebu i osjećaj beskrajne slobode možete iskusiti jednim pritiskom na dugme.

Saznajte više

 

Felne

Felne
Točkovi koje volite. Dizajn koji motiviše.

Touareg ima točkove koji zadovoljavaju svaki ukus: od dinamičnog sportskog izgleda do modernog i elegantnog - točkovi se savršeno uklapaju sa spoljašnjim izgledom i doprinose nepogrešivoj Touareg pojavi.

Saznajte više

 

Dekorativni elementi

Dekorativni elementi
Koji ste tip?

Na atmosferu u Touareg modelu snažno utiče paket opreme za enterijer. Izaberite neki od ponuđenih paketa na zahtev, koji vašem enterijeru daju jedinstvenost i ličnost.

Saznajte više

 

Innovision kokpit.

Innovision Cockpit je jedna od glavnih karakteristika novog modela Touareg. Širok, zaobljen ekran sa sjajnim prikazom koji nudi jedinstveni pregledni raspored za vozača kao i intuitivan koncept rukavanja.

Saznajte više

Start Video
Discover Premium
Digital kokpit
Head-up-Display
Discover Premium
Digital kokpit
Head-up-Display

Discover Premium
Uživajte u novoj Infotainment dimenziji.

Opcioni "Discover Premium" navigacioni sistem otvara novu dimenziju: Veliki ekran osjetljiv na dodir veličine 38 cm prikazuje više informacija i ima brojne funkcije.

Digital Cockpit
Sehen Sie genau die Informationen, die Sie sehen wollen.

Opciona Digital Cockpit digitalna instrument tabla prikazuje više informacija, ne samo brzinu, broj obrtaja i nivo potrošnje goriva - možete lično prilagoditi informacije kako vama odgovara. Veliki ekran i inovativne funkcije obezbjeđuju veću preglednost nego ikada ranije.

Head-up-Display
Vaš pogled uvijek na put pred vama.

Dok su vaše oči fokusirane na drum vi možete videti važne informacije o vozilu. Tako što opcioni head-up display projektuje informacije o brzini, navigaciji i sistemima podrške vozaču na vjetrobransko staklo.

Komfor

Očekuje vas najveći nivo komfora. Zagospodarite drumom u vašem Touareg modelu i uživajte u prijatno prostranom enterijeru, praktičnoj opremi i inovativnoj tehnologiji za izuzetnu svakodnevnu vožnju.

Prostor

Prostor
Iskusite novi osjećaj prostranosti.

Vama i vašim putnicima će sigurno biti udobno, jer je u novom Touareg modelu luksuzan dizajn propraćen uz izuzetnu funkionalnost. Prostran prtljažnik i njegova električna vrata obezbjeđuju fleksibilnost i izuzetan komfor.

Saznajte više

Ambijentalno svijetlo

Ambijentalno svijetlo
Preplavite enterijer vašom omiljenom bojom.

Kada postane mračno u novom Touareg modelu nastaje prijatna atmosfera, zbog bijelih ili na zahtev, raznobojnih, ambijentalnih svjetala. Sad 30 boja, uvijek ćete voziti u ambijentu koji u tom trenutku želite.

Saznajte više

 

ergoComfort sjedište

ergoComfort sjedište
14 položaja za opuštanje.

Obradujte sebe wellness uživanjem dok vozite. Možete se opremiti opcionim ergoComfort sjedištem za vozača i suvozača sa funkcijom masiranja na zahtjev. Brojni programi vam pomažu da se oslobodite bola u leđima. Ostanite u formi, čak i nakon mnogo sati provedenih u vožnji.

Saznajte više

 

Sistem zatvaranja vrata

Sistem zatvaranja vrata
Lupanje vratima je tako prošlogodišnje.

Ne možete uvijek bezbjedno zatvoriti vrata vozila na uskim parking mjestima. Ne treba vam više snaga uz opcioni "power latching" sistem, jer se vrata automatski privlače i zatvaraju kada želite da ih zatvorite.

Saznajte više

 

"Air Care Climatronic“ klima uređaj

"Air Care Climatronic“ klima uređaj
Jer svako temperaturu osjeća drugačije.

Koja je vaša idealna temperatura? Vozač i suvozač mogu da postave temperature nezavisno jedan od drugog standardnim "Air Care Climatronic" klima sistemom sa filterom za alergene. Opcioni 4-zonski "Climatronic" takođe uzima u obzir različite potrebe putnika u njihovom prostoru.

Saznajte više

 

Easy Open/Easy Close

Easy Open/Easy Close
Otvara potpuno nove mogućnosti.

Nisu vam slobodne ruke? Opciona "Easy Open" funkcija vam omogućava da otvorite vrata prtljažnika bez spuštanja stvari. A neophodno je samo pritisnuti dugme kako bi se prtljažnik zatvorio, zahvaljujući funkciji "Easy Close".

Saznajte više

 

Start Video

Sistemi asistencije

Touareg ne prestaje da impresionira kada je riječ o tehnologiji jer poseduje inovativne sisteme asistencije koji su po prvi put ugrađeni u Volkswagen vozila.

Sistemi asistencije

Night vision

Nazad na pregled

Omogućava vam da vidite šta se krije u mraku.

Vjerovatno ste videli night vision sistem u špijunskim filmovima. Sada ga možete imati u svom vozilu.

Proaktivni sistem zaštite putnika

Nazad na pregled

Proaktivni sistem zaštite putnika

Proaktivni sistem zaštite putnika vas može osigurati sa svih strana kako bi zaštitio vas i vaše putnike. Ukoliko sistem identifikuje rizik od sudara, on odmah aktivira mjere zaštite, uključujuči zatezanje sigurnosnog pojasa, pomeranje sjedišta u uspravnu poziciju i zatvaranje prozora i panoramskog krova.

Park Assist

Nazad na pregled

Parkiranje sa finesama.

Park Assist vas elegantno navodi na vaše parking mjesto. Sve što treba da uradite je da kontrolišete brzinu, kvačilo i kočnicu, dok se sistem brine o ostalom, u granicama mogućnosti sistema.

"Zastoj" asistencija

Nazad na pregled

Asistencija u kreni-stani saobraćaju.

Opcioni Traffic Jam Assist smanjuje pritisak sa vozača u stani-kreni saobraćaju, pomažući mu da izbjegne nesreće prilikom saobraćaja koji se kreće polako.

Adaptivni tempomat "ACC"

Nazad na pregled

Najbolje vozite.... na daljinu.

Opciona Adaptive Cruise Control ACC sa intuitivnom kontrolom krstarenja je jedan od do sada najkorisnijih sistema pomoći vozaču. Jednostavno odredite maksimalnu brzinu a sistem vam pomaže da do nje dođete a da je ne prekoračite, u granicama mogućnosti sistema. Takođe, najmanja razdaljina se automatski održava između vas i vozila ispred vas, u granicama mogućnosti sistema.

"Raskrsnice" asistencija

Nazad na pregled

Zato što ne možete da vidite šta je iza ugla.

Slijepi izlazi i raskrsnice sa slabom vidljivošću primoravaju vozača da pažljivo osmotri situaciju. Opcioni Intersection Assist koristi tehnologiju radara kako bi pomogao, takoreći, da se pogleda iza ugla, u granicama mogućnosti sistema. Sistem, dakle, pomaže pri ranijem uočavanju vozila ili pješaka.

Iskustvo u vožnji.

Nove tehnologije pružaju Touareg modelu izuzetne vozačke karakteristike, bilo da uživate u sportskoj vožnji ili ste više raspoloženi za off-road vožnju.

Start Video

Veća stabilnost i lakše upravljanje, zahvaljujući upravljanju svim točkovima.

Upravljanje svim točkovima

Manji krug okretanja je moguć kada se prednjim i zadnjim točkovima podjednako upravlja. Na zahtjev, sada možete koristiti ovu tehniku, koja omogućava lako upravljanje i stabilnost upravljanja.

Saznajte više

Znači, ne griješite.

Elektro-mehanička aktivna stabilizacija

Da li uživate u ulasku u krivine na sportski način? Opcioni elektro-mehanički stabilizator smanjuje potrebu za malim pokretima volana i tendenciju za podupravljanjem. Rezultat? Zadivljuće dinamične vozne karakteristike.

Saznajte više

Uvijek na pravoj visini.

Vazdušna suspenzija

Kako biste izbjegli neudobnu vožnju, Touareg možete opremiti vazdušnom suspenzijom, na zahtjev. Ona adaptira visinu na svakom terenu.

Saznajte više

Osvojite izazovne terene.

Offroad paket

Touareg je opremljen za teške i izazovne off-road terene sa opcionim Offroad paketom: od odbojnika za kamenje do proširenog izbora tipa vožnje, kako bi se nosio sa različitim terenima sa lakoćom.

Saznajte više

Infotainment

Savršeno ste umreženi u novom Touareg modelu. Uživajte u zabavi baš onako kako želite - sa izvanrednim zvukom, na zahtjev. Jednostavno pokretima upravljajte radiom, navigacijom i funkcijama vozila.

Uvijek "On"
Navigacija
Car-Net
Telefon
DYNAUDIO
App-Connect & Media Control
Uvijek "On"
Navigacija
Car-Net
Telefon
DYNAUDIO
App-Connect & Media Control

Uvijek "on"
Uvijek na mreži.

Uvijek ste online u Touareg modelu. Trajna eSIM kartica garantuje pristup internetu - a samim tim i svetu Car-Net mobilnih online usluga - osiguravajući vam da ostanete u toku i uživate u non-stop zabavi.

Navigacija
Navigacija može biti jednostavna.

Standardni "Discover Pro" navigacioni sistem sa svojim velikim ekranom osjetljivim na dodir ispunjava vaše želje. Touareg opciono nudi i "Discover Premium", koji uz Digital Cockpit, nudi zaobljeni ekran okrenut ka vozaču i novi intuitivni operativni koncept koji potpuno digitalizuje kokpit.

Car-Net
Povezan Car-Net svet vam je dostupan.

Online mobilne usluge će vam uskoro biti dostupne u vozilu, popout vašeg pametnog telefona u svakodnevnom životu. Digitalna konekcija poboljšava navigaciju i komunikaciju, pomažući vam da uštedite vrijeme obezbeđujući vam najnovije informacije a takođe vam nudi i pomoć ukoliko vam je neophodna.

Telefon
Olakšana komunikacija.

Pozdravite se sa zamršenim kablovima. Opcioni "Business" interfejs za mobilni telefon pruža odličan prijem i opciju za induktivno punjenje vašeg pametnog telefona.

DYNAUDIO
Otkrijte svijet zvuka.

Najkvalitetniji zvuk u Touareg modelu ali takođe i duboki tonovi basa. Na zahtjev, možete uživati u fantastičnom 7.1 Dolby-Surround DYNAUDIO sistemu, sa 14 zvučnika precizno prilagođenih akustici u vozilu.

App-Connect
Za Touareg model postoje i aplikacije.

Sada možete povezati vaš pametni telefon na Infotainment sistem zahvaljujući App-Connect aplikaciji a samim tim i koristiti brojne aplikacije u toku vožnje. Volkswagen Media Control vam omogućava da putnici odaberu kanal koristeći svoj mobilni telefon.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team