Novi Tiguan. Umrežen sa svijetom.

Uz novi Tiguan ući ćete u svijet digitalnih usluga marke Volkswagen: uz opciono dostupnu potpunu umreženost od samog početka vam na raspolaganju stoje brojne We Connect usluge. Nakon jednokratne aktivacije i prijave svojim Volkswagen ID-jem sasvim je jednostavno, ali i besplatno, koristiti inovativne online usluge.

We Connect* učiniće vašu svakodnevicu ne samo ugodnijom već i komfornijom. On vam omogućava pristup važnim podacima o vozilu, a uz poziv za pomoć na putu ili planiranje termina servisa nudi dodatni komfor. Takođe, na daljinu možete da provjerite da li su vrata vašeg modela Tiguan zaključana i da li su poziciona svjetla isključena.

Više informacija o usluzi We Connect

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Novi Tiguan

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team