Vučna sila

Kada je potrebno povući nešto teže.

Brojni su razlozi koji govore u prilog novom modelu Tiguan. Jedan od njih je opciona manuelno zakretna kuka za vuču. Sa njom Tiguan bez problema može da povuče do 2,5 tone¹, u zavisnosti od kombinacije motora i mjenjača kao i opreme. Kuka za vuču može mehanički da se zakreće i električno da se otkači. Prilikom povjezivanja sa prikolicom podršku pruža opciona kamera za vožnju unazad Rear View. Ona u ograničenom vidnom polju kamere na ekran infotainment sistema prikazuje zadnji dio modela Tiguan. Manevrisanje takođe pojednostavljuje opcioni sistem za manevrisanje sa prikolicom "Trailer Assist" uključivanjem dugmeta za podešavanje retrovizora.

  

¹ Sa povećanjem nadmorske visine neminovno se smanjuje i snaga motora. Od 1000 m nadmorske visine i svakih sledećih 1000 m treba oduzeti po 10 % od opterećenja prikolice (dozvoljeno opterećenje prikolice + dozvoljena ukupna masa vučnog vozila).

  

Mit zunehmender Höhe verringert sich zwangsläufig die Motorleistung. Ab 1000 m über Meereshöhe und je weitere 1000 m sind daher jeweils 10 % von dem Gespanngewicht (zul. Anhängelast + zul. Gesamtgewicht des Zugfahrzeugs) abzuziehen.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Close
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Uzbudljivo inovativan. Tiguan

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team