Pretvorite manevrisanje prikolicom u dječiju igru.

Podrška pri manevrisanju prikolicom "Trailer Assist"

Manevrisanje prikolicom za neiskusne brzo može da se pretvori u provjeru strpljenja, zato što prikolica ne reaguje uvijek onako kako se očekuje; osim toga smjer kojim prikolica ide je kao u ogledalu. Odlučujuće za preciznu vožnju unazad je ugao upravljanja: Podrška pri manevrisanju sa prikolicom "Trailer Assist" u granicama sistema preuzima upravljanje umjesto vas. Najprije ubacite u stepen prenosa unazad, pritisnete taster za pomoć pri parkiranju i pomoću prekidača za podješavanje retrovizora zadate smjer kojim prikolica treba da se kreće. Vaš Volkswagen će potpuno automatski manevrisati, dok ste vi i dalje odgovorni za promjenu stepena prenosa, ubrzanje i kočenje. Dakle, u svakom trenutku imate kontrolu nad vozilom.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Close
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Uzbudljivo inovativan. Tiguan

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team