Odzvonilo je izjavama „Dosadno mi je“ i „Jesmo li blizu?“

U novom modelu Tiguan imate pristup odabranim uslugama streaminga kao što su Apple Music te bezbrojne radio stanice i podkasti u web-radiju*. Integrisani Wi-Fi hotspot pri tome vam omogućava surfovanje na do osam krajnjih uređaja*. Tako će se čak i dugačke vožnje činiti kraćima, a i znatno će se smanjiti nivo dosade kod putnika na zadnjim sjedištima. Jednostavno se jedanput prijavite pristupnim podacima kojima već raspolažete i uživajte u direktnom pristupu putem navigacionog sistema u novom modelu Tiguan - u potpunosti bez spoljnih uređaja.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Novi Tiguan

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team